Elkelt

  Royal Jelly Forte – prémium méhpempő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  26.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  A méhpempő egy komplex anyag, amelyet a méhek nyálmirigyei termelnek és amely az anyaméhecskék tápanyaga.

  A méhpempő nagyon gazdag vitaminokban, fehérjékben és aminosavakban, tarlamazza az összes B-vitamin komplexet, amelyek közül a B5-vitamint (pantoténsav) és a B6-vitamint, mind ezek a méhpempőben megtalálhatóak, nagyon nagy mennyiségben.

  Ugyanakkor, a méhpempő természetes forrása az acetilkolinnak (acetylcholin) (hormon és neurotranszmiter) amely szügséges az agy és az idegrendszer működéséhez.

  Tartalmazza az A, C, D, és E vitaminokat, ásványi anayagokat, enzimeket és 18 féle aminosavakat, különböző szaprofita baktériumokat és vírus elleni anyagokat. Értékes gyógyító hatása van az asztmára, májbetegségekre, bőr betegségekre, csont-törések, csont problémákra, ízületi fájdalmakra.

  Kutatások kimutatták, hogy a méhpempő regenerálja a szervezetet, növeli az életerőt és fenntartja a csont-izületi rendszer  morfofunkcionális integritását. Bárki fogyaszthatja, függetlenül a kortól vagy szextől.  Nem véletlen, hogy a méhpempőt már nagyon sok éve ismerik és nagyon nagyra értékelik, hiszen a természet gyógyászatban egy ideális alkotó elem.  Az angol nyelvű beszélő országokban Royal Jelly– nek nevezik.

  A méhpempő hatásai a fertőzések kezelésében,  nagyon jól ismert a méhészek vagy  méhészettel foglakozó személyek által. Egy nagyon erős fertőtlenitő, elpusztítja a baktériumokat, egyes gombafertőzéseket és a véglényeket.

  A  magyarázata a Méhpempőnek az, hogy stimulálja az immunrendszert, leginkább  endokrinológiai úton- és igy segít megelőzni és kezelni  egy egész sorozatú betegséget, különösen a legúti problémákat mint például:

  • a höröghurut gyulladást
  • bronchitis asthmatiform
  • asztma
  • tüdőgyulladás
  • hurut gyulladás

  ÖSSZETÉTELE

  Tiszta Méhpempő500 mg

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás: 1-2 kapszula/nap intkább étkezés idő alatt vagy mindjárt étkezés után.

  Provita Nutrition ajánlatai

  • Ajánlott az Echinacea Root termékkel társítani: megfázás kezelésére, influenza és a légúti betegségek megelőzésére.
  • A méhpempő használatát javasoljuk társíttani egy teáskanál mézzel.

  Figyelem

  • Ne használják e terméket ha már koratörténetében volt asztmája vagy allergiája, atópiás (hajlamos asztmára, ekcémára rinokötőhártya gyulladás stb.), dermatitisz, ha vérhígító gyógyszereket használ.
  • Ne használják terhesség vagy szoptatás idő alatt.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.