Quercetin bioaktív – gyulladáscsökkentő, antioxidáns

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  32.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Quercetin, egy nélkülözhetetlen flavonoid, amely sok más flavonoid alapanyaga így a citrus-, rutin-, heszperidin-, narigin- valamint a tangeritin flavonoidokét. A legaktívabb flavonoid, ugyanakkor a legtöbb gyógynövény a Quercetin tartalmának köszönhetően rendelkezik gyógyhatással.

  A Quercetin erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen meggátolja a gyulladás kialakulását. Meggátolja a hisztamin valamint más gyulladásért felelős anyagok termelését. Ennek köszönhetően hatékony az artritisz, az izületi reuma valamint az artrózis kezelésében. Ugyanakkor a Quercetin antioxidáns és védi a szervezetben felgyülemlett C vitamint is.

  A Quercetin tumor ellenes tulajdonságokkal is bír, kitűnő eredményeket értek el segítségével a bőrrák valamint a prosztata rák kezelése terén.

  A Quercetin jótékonyan hozzájárul a rák, a prosztata elégtelenségek, a szívbetegségek, a szürkehályog, az allergia valamint a légzőszervek megbetegedésének (hörghurut és asztma) a gyógyítása és megelőzése terén.

  A rákkal kapcsolatosan a kutatások kimutatták, hogy a Quercetin csak a rákos sejteket támadja meg, meggátolja azok vérellátását és a hormonokat, amelyek a daganatok növekedését serkentik, ugyanakkor megerősíti az immunrendszert.

  A Bromelain úgyszintén egy erős gyulladáscsökkentő. A Bromelain és a Quercetin egy nagyon hatékony szinergisztikus együttest eredményez.

  ÖSSZETÉTELE

  Quercetin400 mg
  Bromelain100 mg

  Használat

  A javasolt napi adag: 1-2 kapszula étkezéskor

  További, gyulladásra ajánlott termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.