Elkelt

  Q10 koenzim – 120 mg – 60 kapszula

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  82.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  A Q10 koenzimet az élet szikrájának is nevezik az a tulajdonsága miatt, hogy  elengedhetetlen az emberi szervezet energiatermeléséhez.  Az szervezetben fellelhető Q10 szintje az 50 évekre felére csökken, ahoz a szinthez képest amely egy 20 éves ember szervezetében van.

  A CoQ10 igen jó hatással van a szív működésére ezért javasolják szívelégtelenség, ischémiás szívpanaszok, koszorúér elégtelenség, szívinfarktus, érelmeszesedés és magas vérnyomásban szenvedő betegeknek.

  A CoQ10 egy erős antioxidáns, amely 30 – 120 mg-os adagolásban növeli a fehér vérsejtek számát így erősíti az immunrendszert. A legutóbbi kutatások pedig kimutatták, hogy jó hatással van a cukorbetegre valamint a magas koleszterinszinttel rendelkezőkre is.

  Amerikai szakemberek által végzet  kutatások kimutatták, hogy a CoQ10 serkenti a falósejtek aktivitását (ezek bekebelezik a kórokozókat majd elpusztulnak) ugyanakkor vírusölő, antibakteriális és rákellenes hatással is bír.

  K. Folker kutatóorvos Clinical Investigator szaklapban közölt tanulmányában rámutat arra, hogy a CoQ10 használata révén visszafordítható  az immunrendszer elöregedése, ugyanakkor 300mg / napos bevitelnél megakadályozza a mellrák fejlődését, amely sok esetben a beteg teljes felgyógyulásához vezet.

  A 60-120 mg –os napi CoQ10 bevitel serkenti, erősíti a természetes „gyilkos sejtek” (Natural Killer Cells) tevékenységét, így meggátolja a rákos sejtek terjedését. Fertőzések vagy rákos betegség esetén napi 240 – 360 mg CoQ10 javasolt.

  MIÉRT javasoljuk a Q10 koennzimet  nem dohányforrásból, amelyet a japán mikroorganizmusokkal történő erjesztési módszerrel állítottak elő:

  Jelenleg a piacon 2 fajta Q10 koenzim létezik: az első, amelyet főként dohányból nyernek (dohányforrásból), és egy második, amelyet nem dohányforrásból történő erjesztéssel nyernek és amelyet eredetileg Japánban fedeztek fel az 1970-es években. Megjelent néhány olyan kémiai úton szintetizált fajta is, amelyről eddig kevéset tudnak.

  A Q10 koenzim esetében a minőség számít. A legmagasabb minőségű Q10 koenzimet az azt „feltaláló” ország módszere szerint állítják elő, azaz a japán módszer mikroorganizmusokkal történő erjesztéssel.

  Q10 koenzim előállításának technológiája, az a  japán módszer amely a tengeri algák természetes erjedése mikroorganizmusok jelenlétében. Az algákból erjesztett  Q10 koenzim gyártási folyamata 9 hónapig tart. Ily módon ultra tiszta Q10 koenzimet állítanak elő, amelynek felszivódása és terápiás hatékonysága jóval meghaladja a szokásos Q10 koenzimekét, amelyeket általában dohányforrásból nyernek oldószerek felhasználása által.

  ÖSSZETÉTELE

  Minden kapszula tartalmaz:

  Q10koenzim (ubiquinona)120 mg
  Egyéb összetevők:
  Zselatin60 mg
  Növényi eredetű magnézium sztearát10 mg
  Tisztított víz, mikrokristályos cellulóz180 mg

  Nem tartalamz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula étkezéskor.

  Ajánlások

  • A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

  Figyelem

  • Terhesség vagy szoptatás alatt a használata tilos!
  • L-karnitin, vérnyomáscsökkentő, kemoterápia esetén, használat előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.