Elkelt

  LegaVen – visszér és aranyér

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  16.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Nem mindenki teszi szívesen közszemlére a lábait, főleg ha ezek vísszeresek. A véna elégtelenségek ugyanakkor az arcon megjelenő kicsi kék vérerek megjelenéséhez vezetnek, ugyanakkor a végtagok elégtelen vérkeringéséhez is, ami hideg kezeket és lábakat eredményez.

  Az Organika által kifejlesztett LegaVen, ezekre a problémákra nyújt megoldást. A termék legfontosabb összetevője szabványosított Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) kivonat 20% aktív aescin hatóanyaggal, amely növeli a vénák rugalmasságát és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

  A Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum), amely a termék legfontosabb hatóanyaga, feszessé teszi a vénákat, védi a kapillárisokat, vérzéscsillapító, gyulladáscsökkentő és ödéma ellenes a krónikus vénás elégtelenségben szenvedő lábak esetében.

  További pozitiv hatások: jótékony hatással van az aranyérre, ugyanakkor hozzájárul egy egészéges és rugalmas érrendszer megőrzéséhez.

  ÖSSZETÉTELE

  Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum)

  (szabványosított 18% Triterpene Glucoside-el, amely minimum 20% Aescin-el)

  300mg

  Használat

  A javasolt adag: 1 kapszula, naponta 2 alkalommal.

  A Provita javaslata

  • Egy intenzívebb kezelés érdekében javasoljuk a Rutin termékünkkel való egyidejű alkalmazását.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.