Kolosztrum (Colastra)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  33.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Kolosztrum vagy Colastra a csecsemőmirigy első váladéka, amely egy sárgás, alkalinos és imunoglobulinokban (IgA, IgB, IgE, IgG), proteinekben és antitestekben rendkívül gazdag folyadék. Egy specifikus gyártási folyamat során ennek a folyadéknak növelik a koncentrációját és stabilizálják annak érdekében, hogy fogyasztható legyen.

  A Kolosztrum ugyanakkor gazdag IGF-1-ben is (insulin like growth factor 1), egy növekedési faktor, 24%-os anabolikus inzulinműködéssel, egy rendkívül fontos faktor a növekedési hormon szervezet által történő hatékony felhasználása érdekében. A Növekedési hormon létfontosságú a szervezet öregedési folyamatainak a lassítása valamint az immunrendszer szabályozása szempontjából.

  A csecsemőmirigy ezen első váladéka adta meg a startot az újszülöttek immunrendszerének, így készíti fel azt a környezettel történő első találkozásra, a mikróbák és baktériumokkal való első találkozásra és a növekedés elkezdésére.

  Kinek ajánlott?

  • Évente legkevesebb egy alkalommal ajánlott, mint általános immunrendszer erősítő és az imunoglobulin tartalmának köszönhetően növeli a megbetegedésekkel szembeni ellenállást.
  • Föleg a gyenge immunrendszerrel rendelkező felnőttek és a gyakran megbetegedő gyermekek számára ajánlott.
  • Növekedési hormon vagy a növekedési hormon receptorainak elégtelenségében szenvedő betegek részére ajánlott.
  • L-Arginin és L-lizin (L-Lysine) egyidejű alkalmazása esetén, serkenti a növekedési hormon termelését és vérben juttatását, amellyel hozzájárul az öregedési folyamatok lelassításához.
  • Hatékonyan regenerálja az rákos betegek immunrendszerét, amelyek citosztatikus kemoterápiás- vagy sugárkezelésen vettek részt.

  ÖSSZETÉTELE

  Bioaktív kolosztrum szarvasmarhából500 mg (kanadai „A” típusú kiváló minőségű szarvasmarha kivonat)

  Minumum 150 mg G típusú (IgG) Imunoglobulint tartalmaz.

  Használat

  Ajánlott adagolás: 1-2 kapszula napi 2 alkalommal, éhgyomorra.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.