Elkelt

  Fibro-M – fibromyalgia ellen (szúró fájdalmak a lábon)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  21.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Mi fibromyalgia?

  Fibromyalgia egy olyan krónikus betegség, amely diffúz (süket) fájdalomként van jellemezve, mint érzékenység az izmokban és a lágy szövetekben (inak, szalagok). Ezt követheti az alvási rendellenességek, kimerültség (súlyos fáradtság), depresszió, szorongás, memória zavarok és koncentrálóképesség zavar. Az állandó süket fájdalmak zavarják a beteg napi aktivitását is.

  A fibromyalgia okozta fájdalmak sokszor helytelenül vannak diagnosztizálva, úgy vannak beállítva, mint reumás fájdalmak és ennek következtében gyakran helytelen és eredménytelen kezelést adnak.

  Nem lehet tudni a pontos okát ennek a krónikus betegségnek, amely többnyire a nőket érinti, mint a férfiakat.

  Sokszor a fibromyalgia az orvostudományban nincs úgy elismerve, mint egy betegség, de a beteg (páciens) nagyon szenved emiatt a fájdalom miatt és nagyon legyengíti őt. Valójában a fibromyalgia egy krónikus „betegség” amely gyengeséget és fájdalmat okoz az egész testben: az izmokban, az inakban, a szalagokban, ízületekben stb.

  Ellentétben az ízületi gyulladással, a fibromyalgiának az eredménye nem a gyulladás és magukban az ízületek nincsenek egyenesen (közvetlen) érintve (a fájdalom az inakban van így a beteg sokszor azt hiszi, hogy az ízületei fájnak és azt feltételezi, hogy egyfajta reumában szenved.

  Azok a betegek, amelyek ebben a betegségben szenvednek, úgy írják le a fájdalmakat, hogy ezeket követi viszketetség és égés és a fájdalmak megjelenését nem lehet legeleninte egyáltalán sejteni.

  A fájdalmak súlyossága különböző egyik napról a másikra, különböző testrészekben. Néhány betegeknél a fájdalmak annyira erőssek lehetnek, hogy fizikai fogyatékosságot okozhatnak, de ellenben másoknál megjelenhetnek csak enyhe fájdalmak, amelyek kellemetlen érzés, diszkomfort szenzációt adnak.

  A gyengeség amelyet a fibromyalgia okoz különbözik egyik napról a másikra, egyik betegtől a másikra, a nap egyik órájától a másikra.

  Mint tünetek, a fájdalmak és a gyengeség mellet még megjelenhetnek állandóan vagy csak néha az alábbi tünetek:

  • Alvászavar amely a pihenés hiányához vezet, amelyre teljes mértékben szüksége van az emberi szervezetnek.
  • A test merevedése-merevsége (amely egy jelentős probléma azoknak a betegeknek amelyek a fibromyalgiában szenvednek): „megmerevedés” egy alkalmatlan (kellemetlen) helyzetben, megmerevedés ébredéskor, stb.
  • Fejfájások és arc fájások: a fejfájások származhatnak a nyakfájástól (inak) vagy vállfájástól, vagy összefüggésbe hozható izomfájásal az állkapocs ízületei körül.
  • Hasi diszkomfort: a fibromyalgia tüneteibe beleértődnek az emésztési rendellenességek, hasi fájdalmak, hasmenés és székrekedés. Megmerevedés vagy viszketés, amely “paresthesia” név alatt van ismert (kellemetlen zsibbadási érzés, feszítő, égő-csípős érzés, amelyek akaratlan (spontán) jelennek meg, leggyakrabban a végtagokban érezve.
  • Mellkasi fájdalmak: orvosi kifejezés „costocondralgia”, amely azt jelenti, hogy azok az izmok vesznek részt ahol a bordák találkóznak mellkas csontjával. Mivel a costocondralgia “utánozza” (hasonlít) a szív fájdalmakhoz és nagyon fontos, hogy a beteg egy kardiológushoz forduljon.
  • Mentális koncentráció (figyelés): azok a betegek amelyek fibromyalgiában szenvednek sokszor panaszkodnak, hogy felejtenek, összekeverik a szavakat egy beszélgetés közben vagy épp írás közben, reszketnek és sokszor elejtenek a kezükből dolgokat.
  • Egyensúlyi hiba (kiegyensúlyozatlanság): a betegek úgyszintén panaszkodnak arra, hogy próblémájuk van avval, hogy nem tudják megtartani az egyensúlyt és szédülnek. Nehézségek merülnek fel ami az orientációt illeti, egy jármű vezetése vagy egy könyv olvasása.
  • Az érzékenység növelése néhány környezeti tényezők fele: megjelennek olyan reakciók amelyek hasonlóak az allergiás reakciókhoz a különböző környezeti tényezőkre: fény, zaj, szagok, különböző anyagok, stb.

  ÖSSZETÉTELE

  Elemi magnézium60 mg (350 mg magnézium-citrátból)
  Almasav300 mg
  Szibériai Ginseng (kivonat)50 mg
  Bromelain50 mg

  Használat

  A javasolt adagolás (pe cale orala, csak felnőttek számára): napi 1 kapszula, étkezéskor, egy pohár vizzel.

  A kezelés időtartama: hosszú távú használata esetében, forduljon kezelő orvosához.

  Figyelem

  • Használat előtt forduljon orvosához, ha bármilyen típusú akut fertőzése van, vagy a szív-, a máj- vagy a vesebetegségben szenved.
  • A termék használatánál, vérzékenységben szenvedők, vagy azon személyek, akik vérzés kockázatát növelő gyógyszereket használnak, óvatosnak kell lenniük a Fibro-M termék szedésénél.
  • Ne használja, ha magas a vérnyomása, vagy ha allergiás vagy túlérzékeny ezen termék bármely összetevőjére.
  • Ne használja terhesség vagy szülés esetén.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.