Curcumin (kurkuma) – kurkumagyökér kivonat

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  37.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A kurkuma az indiai sáfrány kivonata, amely kurkuminoidokat tartalmaz (kurkuma, demetoxi-kurkuma és bisdemetoxi-kurkuma) amelyek nagyon erős antioxidánsként ismertek.

  A kurkuma hatásai

  • természetes tonik, amely tisztítja a májat valamint a gyomor- és bélrendszert;
  • szabályozza a pulzust;
  • védelmet nyújt az idegsejteknek;
  • hozzájárul az érrendszer egészséges működéséhez, főleg a vérerekre lerakodó koleszterin feloldásával;
  • méregteleníti az emésztőrendszert, a szabadgyökök eltávolításával;
  • enyhíti az idővel kifejlődő betegségek (sclerosis, alzheimer, sclerosis multiplex) tüneteit;
  • hatékonyan küzd a rákos sejtek és daganatok növekedése ellen;
  • védi a DNS-t.

  A los angelesi egyetemen tanító Dr. Natarajan és Dr. John Bright egereken végzett tanulmányai bebizonyították, hogy a kurkuma lelassítja, sok esetben megállítja az Alzheimer és a Sclerosis Multiplex betegségek előrehaladását.

  Az Alzheimer tünetei a memóriazavaroktól annak teljes elvesztéséig vezetnek. A Scerosis Multiplex pedig az izmok gyengeségével, merevséggel, egyensúly- és koordonációs zavarokkal, szédüléssel és a látás módosulásával jár.

  A kurkuma meggátolja a véredényképzést, a rákos sejtek növekedését, osztódását és vándorlását, és a Cox 2 gyulladásért felelős enzim tevékenységét (ez meggátolja a T limfociták fejlődését és kedvez a daganatok növekedésének), ugyanakkor elindítja az aktív sejtelhalást (a rákos sejtek tervezett elhalását).

  A kurkuma leállítja a kinéziseket (kinasses) amelyek a rákos sejtek burjánzásáért felelősek. 1993-ban Taivan-i kutatók felfedezték, hogy a kurkuma a PKC féle kinéziseket is leállítják és ez csak egy tulajdonsága amelyet a rákos sejtek ellen fejt ki.

  Az egyetlen probléma, ami kérdésessé teszi a kurkuma kúra hatékonyságát, az hogy nehezen szívódik fel a vérben. Több kutatás kimutatta, hogy valójában a kurkuma igen kis része szívódik fel a vérben, a többi távozik a szervezetből a salakanyagokkal együtt, ezért fontos egy olyan természetes serkentővel együtt szedni, mint például a Bromelain

  ÖSSZETÉTELE

  Az indiai sáfrány gyökerének kivonata (95%-os kurkuma)500 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás: napi három alkalommal 1 kapszula, étkezés közben.

  Ajánlások

  • Forte kezelés esetén az adag személyenként és esetenként változik.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.