Elkelt

  Citrus bioflavonoidok rutinnal – a perifériás keringésre

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  16.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Mik a flavonoidok?

  • A bioflavonoidok erős méregtelenítők, amelyek csökkentik a gyulladások veszélyét.
  • Szabályozzák a triglicerideket és a koleszterinszintet.
  • Növelik a vérerek áteresztőképességét és csökkentik a gyulladásban levő szövetekben található vörös vérsejtek koncentrációját.
  • Kitágítják a vérereket, ez által javítva a végtagok vérkeringését.
  • Serkentik a epe kiválasztását, az endokrin mirigyek működését ugyanakkor védelmet nyújtanak a baktériumok és a paraziták ellen.
  • Hatásuk hasonló az Aspirinéhez, amely csökkenti a vértestek megtapadását.

  A bioflavonoidokat P vitaminnak is nevezik, hiszen hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. A szervezet nem képes felszívni ezeket így csak étrend kiegészítő által tudnak bekerülni a szervezetbe.

  A bioflavonoidok igen fontos szerepet játszanak a vérerek és a kapillárisok karbantartásában ennek köszönhetően azon kevés gyógymódok közé tartoznak, amelyek megszűntetik az aranyér okozta tüneteket.

  A Journal of Nutritional Biochemistry amerikai szaklapban közölt kutatás szerint a Naringen (egyike a citrus bioflavonoidoknak) képes “megjavítani” a rákos sejtekben található DNS-t, ez által visszafordítja a degenerativ géneket és “meggyógyítja” a rákos sejteket például a prosztatarák esetében.

  Az Rutin nevű termékével együtt egy igen erős méregtelenítőt kapunk A rutin egy fenolos antioxidáns, amely a szabad oxigéngyökök ellen fejti ki hatását.

  Hatás: megfázás, asztma, fertőzések, különféle allergiák, gyulladások, virózisok, aranyér, légzési panaszok, magas vérnyomás, angina pectoralis, a végtagok elégtelen vérkeringése és prosztata gyulladás esetén.

  ÖSSZETÉTELE

  Citromból, narancsból és grapefruitból nyert bioflavonoidok450 mg
  Rutin50 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): napi 1 vagy 2 kapszula evés közben.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  További, immúnrendszer erősitő termékek:

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.