Elkelt

  Chitosan

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  41.50 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Chitosan – tengeri rákok vázából kivont cellulóz. Az emésztőrendszeren belül hat, leköti a zsírokat, tisztítja a beleket és hozzájárul a mérgező anyagok eltávolításához. A chitosan egy része a vérbe szívódik fel és meggátolja a rákos sejtek kialakulását.

  Az a része a Chitosannak amely felszivódik a vérben, a következőképpen hat:

  • Megváltoztatja a szövetek PH értékét (körülbelül 7,35-re), és az így kialakult bázikus környezetben a fehérvérsejtek  mozgósulnak és megsemmisítik a rákos sejteket;
  • Az összetevői megsemmisítik a rákkeltő anyagokat, helyreállítja az étvágyat és ez által megakadályozza a súlyveszteséget és  az áttétek kialakulását.
  • A Chitosan csökkenti a vér zsír- és koleszterinszintjét, csökkenti a vérnyomást úgy, hogy hatóanyagai egyesülnek az epesavval (ekkor szívódik fel a koleszterin) és a salakanyagokkal együtt távoznak a szervezetből.
  • Csökkenti a cukorbetegek vizeletének cukortartalmát és csökkenti a magas vércukorszintet;
  • Megnöveli a szervezet ellenálló képességét a PH érték növelésével és a fehérvérsejtek mozgosításával;
  • Felszívja és eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket (ólom, higany, kadmium), a mesterséges színezőket, gyógyszereket, rádiónukleideket, ugyanakkor serkenti a nyirokrendszer méregtelenítő képességét;
  • Jótékony hatással van az emésztőrendszerre. Növeli a vékony- és vastagbél tápanyagfelszívó képességét, ez által megakadályozza a mérgező anyagok vérbe való felszívódását valamint a bélrákot.

  Antioxidáns és érlazító hatásuk mellett a citrus eredetű bioflavonoidok növelik a Chitosan hatását.

  Az Trópusi meggy (Malpighia Glabra) kivonatot erős C vitaminként is emlegetik. Ez a növény a mexikói Yukatan félszigeten található és immunrendszer serkentő hatása miatt értékelik nagyon.

  ÖSSZETÉTELE

  Chitosan + citrus bioflavonoidok + acerola300 mg

  Használat

  Az ajánlott napi adagolás (csak felnőttek számára): 1 vagy 2 kapszula étkezés előtt egy pohár vízzel vagy gyümölcslével (minimum 250 ml).


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.