Elkelt

  Cayenne – növényi táplálék-kiegészítő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  13.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Dr. Shulze
  „Ne feledd a Cayennet, hogyha használsz növényi eredetű étrendkiegészítőket, mert ez erősebb az összes többinél”- mondta Dr. Schultze. „35 év alatt nagyon sok beteggel foglalkoztam és soha nem vesztettem el egyet sem szívinfartus miatt. Ha még lélegezve találtam őket, rögtön megitattam velük egy pohár cayenne infúziót (egy kiskanálnyi porrá őrölt cayenne egy pohár vízben feloldva) és pár perc múlva helyrejöttek”

  számol be Dr. Christopher

  Mindig legyen nálad Cayenne, lehet hogy megmenti az életed!

  A Cayenne igen gazdag A, C vitaminban és tartalmazza az összes B vitaminokat. Ugyanakkor Kálciumot és Nátriumot is találhatunk az összetételében ennek köszönhetően van olyan jó hatással a szívre és a keringési rendszerre.

  A Cayenne termék pozitiv hatásai

  Emésztés

  A Cayenne regenerálja a gyomorfalat és serkenti a bélmozgást. Elősegíti a tápanyagok felszívódását és a salakanyagok eltávolítását, ugyanakkor hozzájárul a megfelelő emésztéshez és felszívódáshoz nélkülözhetetlen sósav előállításához. Nem is vagyunk sokszor tudatában annak, hogy mennyire fontos az emésztés szervezetünk zavartalan működése szempontjából.

  Szív

  A Cayenne meg tudja szűntetni a szívinfarktus 30 másodperc alatt. Szívszorítás (koszorúérszűkület) és szívinfarktus esetében a betegnek egy pohár meleg vízben feloldott egy kiskanálnyi Cayennet kell adni 15 percenként addíg, amíg a roham meg nem szűnik.

  Dr. Anderson szerint a Cayenne és a Hawthorn (Crataegus oxyacanth) kombinációja csodás hatással van a szívre. Egy hónapos kezelés képes megerősíteni a szívet és megelőzni a szívinfarktus.

  ÖSSZETÉTELE

  Mindegyik kapszula tartalmaz:

  Cayenne (Capsicum Annuum L) prémium minőség100 mg

  Használat

  Az ajánlott adagolás

  • Emésztő és keringési rendszer támogatására: 1 kapszula naponta háromszor. Maximum 14 napig szedhető, azután 7-14 nap szünet.
  • Sürgős esetekben (szívinfarktus esetén): 1 kiskanál Cayenne egy csésze forró vizben, minden 15 percben.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További, az egészséges keringési rendszert elősegitő termékek:

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.