Elkelt

  Cat’s claw (macskakarom) – immunrendszer erősítő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  21.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  Cat’s Claw (macskakarom) (Uncaria Tomentosa) egy olyan növény, amely csak a perui tropikális erdőkben nő.

  A Cat’s Claw (macskakarom) tulajdonságai:

  • adaptogén
  • antibakteriális
  • antioxidáns
  • vírusölő
  • gyulladáscsökkentő
  • daganatellenes

  Brent Davis doctor úgy írja le a Cat’s Claw terméket, mint egy “úttörő”, utalva a bélrendszerben való méregtelenítő képességére és segíti a gyomor és a hasi területen jelentkező fájdalmak kezelésében is. (Cat’ s Claw Newx, 1995 Május/Június).  A Cat’s Claw növényre vonatkoztatva, a híres Newsweek újság, azt tudósítsa, hogy ez a növény hasznos az Asztma, Gyomorfekély és a Rák kezelésében is. (“Nature’s Biggeste Sellers”, Newsweek, November 6, 1995, 68. oldal).  Gyulladáscsökkentő tulajdonságai az ízületi gyulladás kezelésében alkalmazhatóak. (Journal of Natural Products, 54, 1991, 453. oldal).

  A rákra való hajlam kimutatását a vizeletben a “mutagén tevékenységek” (képesség a genetikai mutációk alkotásához) eredmény által is elvégzik. A vizsgálat egy dohányzó csoporton is el volt végezve. A Cat’ s Claw termék használata után, a dohányzó személyek vizelete egy drámai csökkentést mutatott a mutagén aktivitásban. (“Mutagenic and Antimutagenic Activity of Uncaria”, Journal of Ethnopharmacy, 38, 1993: 63. oldal).

  Az alkaloidáknak a Cat’s Claw-ból egy erős Immunstimulaló hatásuk van, segítenek a fehér vérsejteknek és a makrofágoknak, hogy felfalják az idegen anyagokat s a mikrotesteket. (Steinberg, Phillip N., C.N.C., „Cat’s Claw Update (Uncaria Tomentosa): That Wondrous Herb from the Peruvian Rain Forest,” Townsend Letter for Doctors, 1995, Augusztus /Szeptember).

  Uncaria Tomentosa

  Az Unicaria tomentosa (macskakarom), elnevezése spanyol nyelven „una de gato”, egy hatalmas fás kúszónövény, amely a perui amazon tartományokban,  a trópusi erdőkben nő. Azért nevezték igy el, mivel a növényen talalhátó tüskék hasonlitanak a macska karmaira. Csak a kéreg egyes részeit szedik össze (arassák) a természetes alkotó elemei véget, anélkül, hogy tönkre tennék az egész növényt,ez álatal védik az Amazon ökoszisztémát. Ezt a terméket már évezredek óta használják a Perúi természet gyóyászatban, egyedi tulajdonságai miatt.

  ÖSSZETÉTELEL

  4:1 koncentrált kivonat az Uncaria tomentosa125 mg (ami megfelel 500 mg Cat’s Claw pornak)

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  A javasolt adagolás: 2 kapszula háromszor egy nap.

  Figyelem

  • Ne használják a terméket terhesség idő alatt vagy szülés utánni időszakban!
  • Ne használják a terméket fekély elleni gyógyszerkkel együtt!
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot!
  • A terméket ne hadják 3 év alatti gyerekek szeme elött.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.