Elkelt

Bromelain (bromelain) forte 800 GDU

0 hozzászólás
0 out of 5

20.00 

ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

Nincs készleten

Leírás

A bromelain termék alkalmazásai és hatásai.

Az emésztőrendszeri megbetegedések esetén:

A Bromelain sikeresen ellátta az emésztőrendszeri enzimek feladatát a hasnyálmirigyműtéten átesett, hasnyálmirigy elégtelenséggel vagy bélpanaszokkal rendelkező betegek esetén. Ugyanakkor figyelemreméltó, hogy bizonyos esetekben megszűntette a gyomorfekély okozta tüneteket is.

Alkalmazások izületi gyulladásra

Erős gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően, a bromelain igen hatékony az ízületi betegségek kezelésében.

Bió felszivódás fokozó

Serkenti az alapanyagok felszívódását: a kutatások megállapították, hogy a Bromelain más kiegészítőkkel való használata a tápanyagok gyorsabb felszívódásához és egy rövidebb ideig tartó gyógyuláshoz vezet.

ÖSSZETÉTELE

Természetes bromelain kivonat (enzimkomplexum) ananászból

800 GDU-emésztési zselatin egység

450 mg

Kiegészítők: biokálcium foszfát, mikrokristályos cellulóz, nátrium kroszkarmellóz, magnézium sztearát.
Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartósítószert, színezéket, élesztőt, mesterséges édesítőt, búzát, szóját vagy kukoricát.

Használat

Az ajánlott adagolás: napi 1 tabletta étkezéskor.

Tanulmányok és kutatások

A tudományos kutatások igazolták, hogy a bromelain megelőzi és csökkenti az koszorúér elégtelenség okozta tüneteket valamint az iszkémiás rohamot. Igen hasznos a trombózis és trombóflebitisz kezelésében és megelőzésében ugyanakkor hozzájárul a koleszterin lerakodások feloldásában.

A hoszabb ideig tartó kezelések esetén pedig csökkenti a vérnyomást.

14 koszorúér elégtelenséggel élő betegen végeztek vizsgálatokat és ezek kimutatták, hogy napi 400-1000 mg bromelain 40-90 nap alatt megszűntette a tüneteket. Hasonló eredményeket értek el azokkal a betegekkel is, akik napi 500-700 mg bromelaint kaptak.

Egy másik, heveny trombóflebitiszben szenvedő 73 betegen végzett tanulmány során megállapították, hogy a bromelain csökkentette a gyulladás okozta tüneteket (fájdalom, ödéma, hőmérsékletemelkedés, mozgásképtelenség).

Mások a következőket is megvásárolták...

További, ízületi problémákra ajánlott termékek:

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.