Elkelt

  BC Fehér Ginseng

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  31.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  A White (Fehér) Ginseng tiszta amerikai ginszenget tartalmaz. Észak-Amerikában honos, az amerikai ginszenget (Panax quinquefolius) először, 1716-ban fedezték fel. A BC White (Fehér) Ginseng, az egyik olyan gyógynövény, amely segít enyhitteni a depressziót és a stressz időszakban segít az emésztésen.

  A ginszeng fő hatóanyaga a ginsenoside. Az ázsiai ginszeng (koreai) az amerikai ginszenghez viszonyitva (gyakran „hideg ginszengnek” is nevezik) kevesebb ginsenozidot tartalmaz, amely a szervezet adenozin-trifoszfát (ATP) alkalmazási képességének növeléséért felelős stressz időszakban. Az amerikai ginszeng azonban, általában tízszer több ginsenozidot tartalmaz, amelyek a központi idegrendszer stresszellenes aktivitásáért felelősek, mint a központi idegrendszeri stimulánsként működő ginsenosidok.

  Az összetevők különbsége miatt a hagyományos kínai orvoslás azt állítja, hogy az amerikai ginszeng a yin “hűtő” hatását kínálja, ami ellensúlyozza az egyes stresszorok által okozott „hőt”, mint például a túlterhelés és a túlzott zaj.

  A hagyományos kínai orvoslás egyértelműen különbséget tesz az ázsiai ginszeng (Panax ginseng) és az amerikai ginseng (Panax quinquefolius) között. A ginszeng összetevői a ginsenozid és poliszacharid szintén hipoglikémiás aktivitást mutattak (csökkenti a vércukorszintet). Az amerikai ginszeng hagyományosan ismert, hogy széles körű egészségügyi előnyökkel rendelkezik. Ez elősegítheti a normális vércukorszintet, növelheti az étvágyat, támogatja az agyi funkciókat és a memóriát, valamint gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A ginszeng más formáival együtt hozzájárul a szervezet energiájának helyreállitásához  a belső „akkumulátorok töltése által”.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  4:1 amerikai ginszeng gyökér kivonat (Panax quinquefolium)500 mg
  • Kapszula: zselatin
  • Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz
  • Összesülési hatóanyag: magnézium-sztearát

  Nem tartalmaz: tejtermékeket, tojást, mesterséges tartósítószereket, szinezéket, mesterséges édesítőszereket, élesztőt, búzát, szóját, glutént, kukoricát.

  Nettó súlya = 64 g.

  Használata

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula/nap.

  Figyelmeztetések:

  • Az étrend kiegészítő használata előtt forduljon szakemberhez, ha véralvadásgátlókat vagy digoxint használ, vagy ha cukorbetegségben szenved.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  ORGANIKA HEALTH PRODUCTS INC. Richmond, BC, V7A 5E5, KANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További, a Ginseng családjába tartozó termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.