• Artrofix rapid - csomag ízületi fájdalmakra
  • Serra-Plus - szuper fehérjebontó enzim
  • Arthro-FLX forte

  Artrofix rapid – csomag ízületi fájdalmakra

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  83.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Az optimális arányán keresztül (7:4) glükozamin/kondritin és a 3 kombinált (összetett) szinergikus gyulladáscsökkentők miadt, mint a Noni, a bromelain és a kurkumin amelyek ultra-tiszta minőségűek, ez az összetétel gyorsan enyhíti az ízületi fájdalmakat és párhuzamosan stimúlálja a porcok (porcogok) helyreállítását.

  Az Artrofix rapid  összetétele a legerősebb és a leghatékonyabb kombináció, amely semlegesíti az ízületi  fájdalmakat, az ízületi nedv és a porcok regenerálodásához vezet.

  Az Artrofix rapid nem csak csökkenti vagy megszünteti az ízületi és a csontok által okozata fájdalmakat, de ugyanakkor összetétele által  hozzájárul e krónikus betegségek kezeléséhez.

  Artrofix rapid csomag (protokoll) tartalma

  Serra-Plus - szuper fehérjebontó enzim

  Serra Plus

  Megsemmisíti a gyulladást, az ödémát és a traumákat, feloldja a proteineket és a cisztákat, a fibrinolokat (protein csomókat), a vérrögöket, az elhalt szöveteket, megszűnteti az izületi fájdalmakat és az orrmelléküregek fertőzéseit.

  1 doboz

  Arthro-FLX forte

  Arthro-FLX

  A következő gondokra ajánlott: arthritis, osteoarthritis (ízületi gyulladás), artrózis (porckopás), diszkopátia (csigolyák közti porckorong betegsége), porckorong sérv, derékfájás, ágyéki szűkület.

  1 doboz

  Használat

  Ajánlott adagolás

  • Arthro-FLX: 4 kapszula/nap (2-2) étkezések között
  • Serra Plus: 1 kapszula/nap, este üres gyomorra

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.