Elkelt

  Aloe Vera – tisztító, immunrendszer erősitő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  23.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  Kétféle kiegészítőt lehet az Aloe Vera-ból kivonni:

  • zselét
  • latexet

  A zselé a levél lédús része, amely a növény 90%-át teszi ki és körülbelül 98%-ban víz.

  Az aloe egy sivatagi növény, amely a levelekben nagy mennyiségű vizet raktároz el. A „Latex”, a növény „húsa” amelyet a levélben található rostok képeznek. A növénynek ez a része tartalmazza a legtöbb aktív hatóanyagot, viszont nagyon nehéz a kivonása és a feldolgozása, ezért a legtöbb termék, amely “Aloe” néven van feltüntetve általában a növényi zselét tartalmazza.

  A kanadai Egészségügyi Minisztérium (Health Canada) új irányelve szerint a zselét a bőrön található apró, égési vagy irritáció okozta sebekre ajánlják, míg a latex az gombaellenes, antibakteriális, és méregtelenítő kúrákhoz javasolty.

  Az Aloe Vera-ban található Latex 75 tápanyagot, 20 ásványi anyagot, 18 amminósavat és 12 féle vitamint, összetett enzimet tartalmaz. Az Aloe Verát sok betegség kezelésekor alkalmazzák így köhögés, sebek, fekélyek, gyomorhurut, cukorbetegség, rák, fejfájás, artritisz és immunrendszeri elégtelenségek esetén. Az Aloe Vera a „természet ajándéka”.

  Az Aloe Vera koncentrátum napi étrendbe való bevezetése igen egyszerű, csak a kapszulát kell bevenni.

  Az Organika ezennel bevezet a piacra egy a gyógyhatású aktív hatóanyagok bőségének köszönhetően egyedinek bizonyuló terméket, amely az Aloe Vera növény leveleiből kivont Latexet tartalmaz.

  ÖSSZETÉTELE

  Aloe Vera leveléből kivont Latex-por kivnat250 mg

  Használat

  A napi javasolt adag: 1 kapsula, maximum 7 napon keresztül, amelyet követően minimum 7 napig tartó szünetnek kell követnie.

  Figyelem

  • Használat előtt kérjék ki kezelőorvosuk, gyógyszerészük véleményét, ha a következő betegségekben szenvednek: vese-rendellenességek, aranyér, akut vagy krónikus gyomor- vagy bélrendszeri rendellenességek, erős menstruációs-vérzés.
  • Beszedését követően minimum 2 óra elteltével vegyen be más orvosságot. Mellékhatások esetén szüntesse meg alkalmazását és keresse fel orvosát.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.