SHIITAKE KIVONAT – GYÓGYGOMBA AZ IMMUNRENDSZER SERKENTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN, SERKENTI A VÉR LEUKOCITÁK TERMELÉSÉT

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  43.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Shiitake, Távol-Keletről hozott gomba, amelyet Japánban, Kínában és Koreában széles körben alkalmaznak a hagyományos orvoslásban, ha az immunrendszer top listájáról beszélünk, akkor valószínűleg a béta-glükán nevű fontos összetevő jelenléte miatt az első helyet foglalná el.

  Shiitake gombákon már 1970-ben végezetek kutatásokat, ahol azt vizsgálták, hogy milyen hatással bír a koleszterinszintre. Egy “Herbs for health Jan/Feb 1997’’ szaklapban megjelent kutatási beszámolóból kiderül, hogy a Shiitake képes a koleszterinszint csökkentésére. A Shiitake a szervezet immunrendszerében található 6 olyan típusú sejtre bír serkentő hatással, amely képes legyőzni gyakorlatilag bármely fertőző vagy daganatos betegséget. Ez a gomba egy a kevés hatóanyag közül, amely képes működésbe hozni a természetes gyilkos sejteket, amelyek mind azt a nevük is mutatja, igen hatékonyan első frontvonalat képeznek az AIDS, a rákos betegségek, a jóindulatú daganatok (ciszták, fibrómák, adenómák, adenófibrómák), a herpesz és a human papilóma vírus ellen.

  Shiitake gombás kezelés 3-4 héten át tart, amelyet követően 10 napos szünetet kell tartani, majd újra el lehet kezdeni használatát.

  A Shiitake gomba egyéb tulajdonságai

  A Cordyceps CSM-2000, Agaricus, Reishi Ganoderma vagy Maitake forte gombákhoz hasonlóan, a Shiitake gomba is egy igen hatékony fegyver a rákos betegségek ellen.

  1969-ben a tokiói nemzeti kutatóközpont kutatóinak sikerült elkülöníteni a „lentianan” nevű polizacharidot a Shiitake-től. A tengerimalacokon végzett laboratóriumi vizsgálatok során ez az összetevő a daganat visszahuzódásához vezetett egésszen az eltűnéséig. Ezt a hatást annak tulajdonítják, hogy a Shiitake képes serkenteni az immunrendszert és irányítani a dagantos sejtek ellen.

  Shiitake, nagyobb többlettel rendelkezik, a többi gombához viszonyítva és ezt annak a tulajdonságának köszönheti, hogy hatékonyan képes küzdeni olyan rendkívül rezisztens vírusokkal is, mint a HIV vagy a B és C típusú májgyulladás.

  Ugyanakkor, néhány Japánban készült kutatás azt is bebizonyította, hogy a Shiitake kivonat hatékonyabb a HIV vírus kezelésében mint az AZT.

  Az 1980-as évektől kezdve több mint 16 Japán klinika kutatta a Shiitake gomba B és C típusú májgyulladásra mért hatásait. 40, B típusú krónikus májgyulladásban szenvedő beteget vontak be a kutatásba, akiknek 4 hónapon keresztül, minden nap 6 gramm Shiitake-et adtak be. Minden beteg esetében megszűntek a B típusú májgyulladás okozta tünetek, sőt 15 személy esetében a vírust sierült inaktiválni.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel / kapszula:

  Shiitake kivonat (Lentinula edodes), 40% polifenollal és 25% béta-glükánnal300 mg
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, víz
  Csomósodásgátló: növényi magnézium-sztearát

  Nem tartalmaz: glutént, szóját, búzát, tojást, tejtermékeket, erjesztőket, citrusféléket, tartósítószereket, izesítőket vagy mesterséges színezéket.

  Nettó súlya e = 23,88 g

  Használat

  Az ajánlott napi adagolás (felnőttek számára): 1 kapszula naponta háromszor étkezés közben vagy szakorvos utasításai szerint. Az adag naponta 2-3 alkalommal 2 kapszulára növelhető.

  FIGYELEMEZTETÉSEK

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha véralvadásgatlókat használ.
  • Ha ezt az étrend kiegészítőt használja, túlérzékenység / allergia fordulhat elő; ebben az esetben hagyja abba a használatát.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  GYÁRTÓ

  NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V 5V5, CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  További termékek, a terápiás gombák kategóriájából:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.