MELATONIN 10 MG – TÁMOGATJA AZ ALVÁST, HAT AZ ÁLMATLANSÁGRA ÉS AZ ALVÁSZAVAROKRA

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  22.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Melatonin egy természetes alvás segédeszköz, az álmatlanság kezelésére használják.

  A Melatonin nem a normális alvási szokások fő szabályozója, de kétségtelenül jelentős hatást fejt ki. A melatonin önmagában vagy fototerápiával kombinálva, kezeli az alvászavarokat.

  Vannak arra utaló jelek, hogy a melatonin szintje alacsonyabb az időseknél, mint a fiatalabb személyeknél, a fiataloknál a melatonin terápia szerényen, de előnyösnek tűnik a probléma javításában. Alvászavarok tapasztalhatók azoknál a személyeknél akik műszakokban dolgoznak, akik gyakran nehezen tudnak alkalmazkodni az éjszakai munkához és a nappali alváshoz.

  Az időeltolódás különbség (jet lag), ebben az esetben többször bebizonyosodott, hogy a melatonin lefekvés közelében történő használata enyhítheti a tüneteket. A melatoninnak van a legnagyobb jótékony hatása, ha nagy időeltolódás különbséget tapasztal (például több ország – több az időeltolódás).

  Különböző fajoknál, beleértve az embereket is, kimutatták, hogy a melatonin csökkenti a mozgékonyság aktivitást, fáradtságot és alacsonyabb testhőmérsékletet vált ki, különösen, ha nagy dózisokban van használva. A testhőmérsékletre gyakorolt ​​hatás jelentős szerepet játszhat abban, hogy a melatonin képes az alvás-ébrenléti ciklusokat edzeni, pont úgy mint az időeltolódás különbségekkel rendelkező betegeknél.

  Honnan származik?

  A tobozmirigy vagy az epifízis szintetizálja és előállítja a melatonint, egy egyszerű szerkezeti hormont, amely információt közöl a környezetben történő világosság mértékéről. Végül a melatonin képes a biológiai ritmus edzésére, és számos állat termékenységére gyakorol jelentős hatást. A tobozmirigy fényáteresztő képessége miatt egyesek a toboz „harmadik szemének” nevezték. A tobozmirigy egy kis kúp alakú szerv (innen kapta a nevét), amely a középvonalon helyezkedik el és az agy harmadik kamrájának felső részének hátsó végéhez kapcsolódik.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  Melatonin10 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz, vízmentes dikalcium-foszfát
  Csomósodásgátlók: szilícium-dioxid, növényi zsírsavak, növényi zsírsavak magnéziumsói
  Stabilizátor: térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz

  Nem tartalmaz: glutént, szóját, búzát, kukoricát, tojást, tejterméket, élesztőt, citrusféléket, tartósítószereket, mesterséges ízesítőket vagy színezékeket, keményítőt, cukrot.

  Nettó súlya = 16,2 g

  Használat

  A javasolt napi adagolás (csak felnőttek számára): ½ (fél) tabletta naponta lefekvés előtt, vagy szakember utasításai szerint.

  AJÁNLÁS

  • Az időeltolódás érdekében használja lefekvés előtt, amikor besötétedik, de csak alkalmanként vagy rövid ideig.
  • 4 hétnél hosszabb használata esetén forduljon szakemberhez.
  • Használata után, 5 órán keresztűl ne vezessen.

  FIGYELEM

  • Ne használja alkohollal vagy nyugtatókkal.
  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha véralvadásgatlókat, görcsoldókat, vérnyomáscsökkentőket, immunszuppresszánsokat, nyugtatókat, altatókat vagy pszichotropikumokat vagy szteroid gyógyszereket használ.
  • Használata előtt forduljon szakemberhez, ha asztmában, szív- és érrendszeri betegségekben, krónikus vesebetegségben, depresszióban, cukorbetegségben vagy hipoglikémiában, hormonális problémákban, autoimmun betegségekben, májbetegségekben, migrénben vagy epilepsziában szenved.
  • Használata előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat. Forduljon szakorvosához, ha a tünetek továbbra is fennállnak vagy súlyosbodnak.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V 5V5, CANADA.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.