L-taurin (L-taurine)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  25.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az L-taurine egy speciális aminosav. A taurin egy nem-fehérjetartalmú aminósav, és a cisztein aminósav anyagcsere terméke.

  PH tompítóként működik a szív szintjén, a központi idegrendszer valamint a csontokat összekötő izmok szintjén.

  A legújabb kutatások kimutatták, hogy a taurin jótékony hatással van a szívritmuszavarban, erős szívdobogásban, valamint tachykardiában szenvedő betegeknél. (Ref.1)

  Az L-taurin egyik legismertebb szerepe az epesavban megtalálható, máj által termelt taurin előállításában van. Ezek a savak elengedhetetlenek a zsír felszívódásához. A taurin az epe alapvető összetevője, amely „szappan-ként” viselkedik, és amely segít a szervezetnek a zsír és zsírban oldódó vitaminok lebontásában. Az epét a koleszterinszint szabályozására használják.

  A legújabb kutatások azt mutatják, hogy a taurin fontos szerepet játszik az idegek és az izmok kölcsönhatásában is. Más közelmúltbeli klinikai kutatások kimutatták a taurin jótékony hatását a pangásos szívelégtelenségben és a cukorbetegségben.

  taurin javítja a cukor felhasználását, növeli az inzulin hatékonyságát, és csökkenti az inzulin használatával szemben kialakított ellenállást. A kor előrehaladtával a taurin hiánya súlyosbíthatja a szenilitást (demenciát).

  A taurin hiánya epilepsziához, szorongáshoz, hiperaktivitáshoz és csökkent agyi funkcióhoz, aritmiához, gyors szívdobogáshoz vezethet.

  Az L-taurine kis mennyiségben található meg a modern ember álltal fogyasztott élelmiszerekben ezért ajánlott a kiegészítése.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  L-Taurine500 mg
  Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag)100 mg
  Növényi kapszula (hipromellóz, tisztított víz)95 mg
  Növényi magnézium-sztearát (összesülési hatóanyag)6 mg

  Nem tartalmaz: glutént, szójat, búzát, kukoricát, tojást, tejtermékeket, élesztőt, citrusféléket, tartósítószereket, mesterséges ízeket vagy festékeket, keményítőt, cukrot.

  Nettó tömeg e = 63,09 g

  Használat

  A javasolt napi adagolás (csak felnőttek számára): 3 kapszula, 1-szer vagy 2-szer / nap, vagy a szakember utasitásai szerint.

  Figyelmeztetések

  • Használat előtt forduljon szakorvosához, ha terhes vagy szoptat.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Ajánlás

  • Szivritmuszavar esetén szinergikusan lehet használni L-arginine termékkel együtt.

  Gyártó

  NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V5V5, CANADA

  BIBLIOGRÁFIA

  1. Eby G, Halcomb WW.: Elimination of cardiac arrhythmias using oral taurine with l-arginine with case histories: Hypothesis for nitric oxide stabilization of the sinus node; Med Hypotheses. 2006;67(5):1200-4. Epub 2006 Jun 23

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.