Energy – növeli az energiaszintet

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  31.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az Energy termék egy kiegyensúlyozott tápanyag kombinációt tartalmaz, szabványosított koncentrációkkal, amelyek célja az energia és az ellenállás növelése.

  A méh pollent (multiflora) már régóta értékelik az energia és ellenállás fokozásának képessége miatt. A sportolók kedvence, akik használatának adódóan a sporttevékenység javulásáról számolnak be.

  Az Astragalus, amely 16%-os szabványositott poliszacharidokkal rendelkezik, Ázsiában az egyik legértékesebb növény. Különösen hatékony az energia növelésében  és a szervezet ellenálló képességének  épitésében. Egy tonikus növény, amely segít a szervezet rendszerek egyensúlyozásában.

  A Panax Ginseng, standardizált 20% ginsenoides, minden energia tonik királya. Serkenti az egész szervezetet, segít leküzdeni a stresszt, a fáradtságot és a gyengeséget.

  A Szibériai ginseng, amely 0,8%-os eleutheroziddal rendelkezik, az egyik legjobb energia tonik. Tanulmányok kimutatták, hogy drasztikusan növelheti az ellenállást, lehetővé téve, hogy azok, akik használják, a nehezebb munkat hosszabb ideig tudják végezni és gyorsabban tudnak helyreállni a kimerültség állapotából.

  A 6%-os 10-HAD-on (10-hidroxi-2-decénsav) szabványosított Royal Jelly erős tápláló anyag, amely fokozza az életerőt és a fiatalosságot. Erős serkentő hatást fejt ki a mellékvesékre, ami növeli a szervezet ellenálló képességét és az energiaszintet. A 10-hidroxi-2-decénsav szintén erős antibakteriális hatással bir.

  Édesgyökér (Glycyrrhiza spp.), 10%-os glicirizinsavval szabványosítva képes segiteni a szervezetett amikor stresszes vagy energiahiányos. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a szervezet mellékvese-kérgi hormonjaihoz hasonlítanak, így ideálisak azok számára, akik a mellékvese elégtelenség, fizikai és szellemi kimerültségtől szenvednek.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  D-Riboza, kukoricakeményítő por300 mg
  Méh pollen250 mg
  Kapszula: növényi szénhidrátok, víz118 mg
  Por szibériai ginseng gyökeréből (Eleutherococcus senticosus)100 mg
  N hidroklorid, N-dimetil-glicin35 mg
  Por, a Glycyrrhiza uralensis gyökeréből 10%-os glicirizinsavval25 mg
  Por, Astragalus gyökérből (Astragalus membranaceus) 16% poliszacharidokkal20 mg
  Növényi magnézium-sztearát – összesülési hatóanyag8 mg
  Por, Koreai Ginseng leveleiből (Panax ginseng) 20% -os ginsenoziddal7,5 mg
  Szilícium-dioxid – összesülési hatóanyag7,16 mg
  Növényi sztearinsav – összesülési hatóanyag2,86 mg
  Por, Koreai Ginseng gyökereiből (Panax ginseng) 20% -os ginsenoziddal2,5 mg

  Nem tartalmaz: glutént, szójat, búzát, tojást, tejtermékeket, élesztőt, citrusokat, tartósítószereket, ízeket vagy mesterséges festékeket

  Nettó tömeg e = 39,4209 g.

  Használat

  Ajánlott használata (csak felnőttek számára +18): 1 kapszula naponta 1-2 alkalommal vagy orvosa utasitásai szerint.

  Ajánlás

  • Ha a kiegészítőt 1 hónapnál hosszabb ideig szeretné használni, megkérjük forduljon orvosához.

  Figyelemeztetések

  • Forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat, ha antidepresszánsokat / véralvadásgátlókat / digoxint (kardiológiai felhasználásra) használ, ha diabéteszes, bizonyos akut fertőzésekben, autoimmun betegségekben szenved.
  • Forduljon szakemberhez, ha a kellemetlen megnyilvánulások, amelyekre az étrend-kiegészítőt használják, tartósan fennállnak vagy romlanak.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Abba kell hagyni a termék használatát ha túlérzékenységet (allergiát) tapasztal.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Ellenjavallatok

  • Ne használja a terméket amennyiben: magas a vérnyomása, vér rendellenességek, amennyiben asztmás, vagy allergiás a méh csipésre vagy méhészeti termékekre.
  • Bizonyos személyeknél a termék használata szorongást vált ki, és/vagy fejfájását okoz, mely esetekben a termék használatát azonnal abba kell hagyni!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.