Energy – növeli az energiaszintet

0 hozzászólás
0 out of 5

31.00 

ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

Leírás

Az Energy termék egy kiegyensúlyozott tápanyag kombinációt tartalmaz, szabványosított koncentrációkkal, amelyek célja az energia és az ellenállás növelése.

A méh pollent (multiflora) már régóta értékelik az energia és ellenállás fokozásának képessége miatt. A sportolók kedvence, akik használatának adódóan a sporttevékenység javulásáról számolnak be.

Az Astragalus, amely 16%-os szabványositott poliszacharidokkal rendelkezik, Ázsiában az egyik legértékesebb növény. Különösen hatékony az energia növelésében  és a szervezet ellenálló képességének  épitésében. Egy tonikus növény, amely segít a szervezet rendszerek egyensúlyozásában.

A Panax Ginseng, standardizált 20% ginsenoides, minden energia tonik királya. Serkenti az egész szervezetet, segít leküzdeni a stresszt, a fáradtságot és a gyengeséget.

A Szibériai ginseng, amely 0,8%-os eleutheroziddal rendelkezik, az egyik legjobb energia tonik. Tanulmányok kimutatták, hogy drasztikusan növelheti az ellenállást, lehetővé téve, hogy azok, akik használják, a nehezebb munkat hosszabb ideig tudják végezni és gyorsabban tudnak helyreállni a kimerültség állapotából.

A 6%-os 10-HAD-on (10-hidroxi-2-decénsav) szabványosított Royal Jelly erős tápláló anyag, amely fokozza az életerőt és a fiatalosságot. Erős serkentő hatást fejt ki a mellékvesékre, ami növeli a szervezet ellenálló képességét és az energiaszintet. A 10-hidroxi-2-decénsav szintén erős antibakteriális hatással bir.

Édesgyökér (Glycyrrhiza spp.), 10%-os glicirizinsavval szabványosítva képes segiteni a szervezetett amikor stresszes vagy energiahiányos. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a szervezet mellékvese-kérgi hormonjaihoz hasonlítanak, így ideálisak azok számára, akik a mellékvese elégtelenség, fizikai és szellemi kimerültségtől szenvednek.

ÖSSZETÉTELE

Összetevők / kapszula:

D-Riboza, kukoricakeményítő por 300 mg
Méh pollen 250 mg
Kapszula: növényi szénhidrátok, víz 118 mg
Por szibériai ginseng gyökeréből (Eleutherococcus senticosus) 100 mg
N hidroklorid, N-dimetil-glicin 35 mg
Por, a Glycyrrhiza uralensis gyökeréből 10%-os glicirizinsavval 25 mg
Por, Astragalus gyökérből (Astragalus membranaceus) 16% poliszacharidokkal 20 mg
Növényi magnézium-sztearát – összesülési hatóanyag 8 mg
Por, Koreai Ginseng leveleiből (Panax ginseng) 20% -os ginsenoziddal 7,5 mg
Szilícium-dioxid – összesülési hatóanyag 7,16 mg
Növényi sztearinsav – összesülési hatóanyag 2,86 mg
Por, Koreai Ginseng gyökereiből (Panax ginseng) 20% -os ginsenoziddal 2,5 mg

Nem tartalmaz: glutént, szójat, búzát, tojást, tejtermékeket, élesztőt, citrusokat, tartósítószereket, ízeket vagy mesterséges festékeket

Nettó tömeg e = 39,4209 g.

Használat

Ajánlott használata (csak felnőttek számára +18): 1 kapszula naponta 1-2 alkalommal vagy orvosa utasitásai szerint.

Ajánlás

  • Ha a kiegészítőt 1 hónapnál hosszabb ideig szeretné használni, megkérjük forduljon orvosához.

Figyelemeztetések

  • Forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat, ha antidepresszánsokat / véralvadásgátlókat / digoxint (kardiológiai felhasználásra) használ, ha diabéteszes, bizonyos akut fertőzésekben, autoimmun betegségekben szenved.
  • Forduljon szakemberhez, ha a kellemetlen megnyilvánulások, amelyekre az étrend-kiegészítőt használják, tartósan fennállnak vagy romlanak.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Abba kell hagyni a termék használatát ha túlérzékenységet (allergiát) tapasztal.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Ellenjavallatok

  • Ne használja a terméket amennyiben: magas a vérnyomása, vér rendellenességek, amennyiben asztmás, vagy allergiás a méh csipésre vagy méhészeti termékekre.
  • Bizonyos személyeknél a termék használata szorongást vált ki, és/vagy fejfájását okoz, mely esetekben a termék használatát azonnal abba kell hagyni!

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.