Echinacea Root

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  38.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az Echinacea egy hatékony gyógynövény, amelyet több millió ember használja, az egészség megőrzéséhez és az immunrendszer erősitése édekében.

  Az Echinacea Forte egyesíti az Echinacea angustifolia és az Echinacea purpurea hatóanyagait, amelyek biológiai termesztésből származnak, műtrágyák, növényvédő szerek vagy gyomirtó szerek használata nélkül. Ökologiailag hitelesitett, friss Echinacea angustifolia és purpurea gyökereiből készittik. Amikor elérik az optimális teljesítményüket, betakarítják és gyorsan elkészítik, amíg még frissek. Az echinacea az egyik leghasznosabb gyógynövény, amely nemcsak  az immunrendszert táplálja, „vértisztító királyának” is nevezik, az echinacea segíti a nyirokrendszert is a vér tisztitása által megszabadulni a sok toxinoktól- mérgező anyagoktól, amely mérgező anyagok- toxinok,  később, egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

  Az echinacea gazdag poliszacharidokban és fitoszterolokban, amelyek erős, specifikus stimuláló hatással rendelkeznek az immunrendszerre. Kutatások kimutatták, hogy ezen összetevők serkentik az alternatív komplement útat, amelyek segítik aktiválni az általános immunsejteket, amelyek megtámadják a baktériumokat. Az Echinacea angustifolia gyökere jelentős mennyiségű glikozidos echinacosidot tartalmaz, melynek enyhe antibiotikum aktivitása van.

  Az echinacea más összetevői, például az echinacin poliszacharid antibiotikum és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az Echinacea purpurea, különösen echinacin összetevőket tartalmaz, kortizonhoz hasonló aktivitással rendelkezik,  amely segít a sebek gyógyításában a hialuronidáz gyulladásos enzimének gátolásá által.

  Az Echinacea purpurea sesquiterpen észtereket is tartalmaz, amelyek immunserkentő tulajdonságokkal rendelkeznek.

  Az echinacea-t az immunrendszer serkentésére; a sebek gyógyítására; a gyulladás csökkentésére, ugyanakkor  a megfázások és fertőzések kezelésére használják.

  Az Echinacea aktív összetevőinek számos antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes hatása van.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula

  Organikus por az Echinacea angustifolia gyökereiből200 mg
  Organikus por Echinacea purpurea gyökereiből200 mg
  Kapszula: cellulózgumi, tisztított víz
  Növényi magnézium-sztearát (összesülési hatóanyag)

  Nem tartalmaz: tartósítószereket, mesterséges ízeket vagy színezékeket, tejtermékeket, cukrot, keményítőt, búzát, glutént, élesztőt, szóját, citromot vagy tojást.

  Nettó súlya e = 44,91 g.

  Használat

  Az ajánlott használata (csak felnőttek számára és 15 évesnél idősebb serdülöknek): 2 kapszulát, naponta 3-szor, étkezéskor vagy a szakemberek ajánlata szerint.

  Ajánlat

  • Használata fontos, a fertőzés első jeleitől fogva.
  • Kérje ki a szakértő tanácsát, hogyha a használati időszak több mint 8 hét.

  Figyelmeztetések

  • Ha a kiegészítőt 8 hétnél hosszabb ideig szeretné használni, megkérjük forduljon szakemberhez.
  • Forduljon szakértőhöz, ha a tünetek nem szűnnek meg vagy rosszabbodnak.
  • Használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét, ha immunoszupressziv gyógyszereket használ, ha autoimmun problémái vannak vagy ha progressziv szistémás betegségekben szenved mint például: tuberkulózis, leukózis, kollagenózis, szklerózis multiplex, AIDS vagy HIV fertőzések.
  • Abba kell hagyni használatát, ha túlérzékenységet / allergiát tapasztal.
  • Ne használja a terméket, ha allergiás az Asteraceae (daisies) / Compositae növények családjára.
  • Ne haladja meg a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.