Co-Enzyme Q10 – 30 mg

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  38.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Q10 koenzimet „az élet szikrájának” is nevezik az a tulajdonsága miatt, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet energiatermeléséhez. A szervezetben fellelhető Q10 koenzim szintje 50 éves kórban felére csökken, ahoz a szinthez képest amely egy 20 éves ember szervezetében van.

  A Q10 koenzim igen jó hatással van a szív működésére ezért javasolják szívelégtelenségischémiás szívpanaszok, koszorúér elégtelenség, szívinfarktus, érelmeszesedés és magas vérnyomásban szenvedő betegeknek.

  CoQ10 egy erős antioxidáns, amely 60-150 mg-os adagolásban növeli a fehér vérsejtek számát így erősíti az immunrendszert. A legutóbbi kutatások pedig kimutatták, hogy jó hatással van a cukorbetegekre valamint a magas koleszterinszinttel rendelkezőkre is.

  Amerikai szakemberek által végzet kutatások kimutatták, hogy a  Q10 koenzim serkenti a falósejtek aktivitását (ezek bekebelezik a kórokozókat majd elpusztitják) ugyanakkor vírusölő, antibakteriális és rákellenes hatással is bír.

  K. Folker kutatóorvos Clinical Investigator szaklapban közölt tanulmányában rámutat arra, hogy a Q10 koenzim használata révén visszafordítható az immunrendszer elöregedése, ugyanakkor 300mg/napos bevitelnél megakadályozza a mellrák fejlődését, amely sok esetben a beteg teljes felgyógyulásához vezet.

  A sztatinokon alapuló koleszterin gyógyszerek használata, a szívizomban a Q10 koenzim csökkentéséhez vezet és amely ennek a gyengüléséhez vezethet. A kanadai Egészségügyi Minisztérium ezeket a gyógyszerek használatát  egyidejűleg ajánlja a Q10 koenzimel.

  A 60-150 mg-os napi Q10 koenzim bevitel serkenti, erősíti a természetes „gyilkos sejtek” (Natural Killer Cells) tevékenységét, így meggátolja a rákos sejtek terjedését. Fertőzések vagy rákos betegség esetén napi 200-400 mg Q10 koenzim ajánlott vagy  szakember javaslata szerint.

  A CoQ10 koenzim könnyebben felszívódik állati zsiradékok jelenlétében. A gyors és eredményes felszívódás érdekében, főleg a szívbetegek esetében a CoQ10 mellé javasoljuk a Vadlazac olaj használatát is.

  A Q10 koenzim felszivódása jelentősen megnő (~60%), ha azt a Provita Nutrition Biopiperin termékével együtt használják. Ezenkívül a Biopiperine növeli az összes többi étrend-kiegészítő felszívódását, ezért javasoljuk, hogy vegye fel a listájába.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  Terhelési hatóanyag: mikrokritályos cellulóz170 mg
  Q10 koenzim (ubiquinone-10)30 mg
  Összesülési hatóanyag: növényi magnézium sztearát
  Növényi kapszula: hipromellóz, tisztított víz

  Nem tartalmaz: glutént, szóját, búza, kukoricát, tojást, tejtermékeket, citrus féléket, tartósítószereket, mesterséges színezéket és ízeket, keményítőt vagy cukort.

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1-2 kapszula 2-szer/nap vagy szakember utasításai szerint.

  Figyelmeztetések

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat, ha vérhígítókat vagy ha gyógyszereket használ magas vérnyomásnak.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Más látogatókat érdekelt még…

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.