Citrus bioflavonoidok (P vitamin)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  29.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  bioflavonoidokat P vitaminnak is nevezik, mivel vitaminszerű tulajdonságaik vannak.

  Ezeket a szervezet nem képes szintetizálni, ezért csak étrend-kiegészítők fogyasztásával vagy adagolásával érhető el.

  A bioflavonoidok erős antioxidánsok, amelyek csökkentik számos betegség kockázatosságát. A bioflavonoidok csökkentik a triglicerideket és a koleszterint. Növelik a vérerek áteresztőképességét és csökkentik a gyulladásban levő szövetekben található vörös vérsejtek koncentrációját. A Bioflavonoidok kitágítják a kissebb vérereket, ez által javítja a vérkeringését. A bioflavonoidok stimulálják az epe termelését, befolyásolják az endokrin mirigyeket, ugyanakkor védelmet nyújtanak a baktériumok és a paraziták ellen. A Bioflavonoidok hatása hasonló az Aspirinéhez, amely csökkenti a vértestek megtapadását.

  bioflavonoidok igen fontos szerepet játszanak a vérerek és a kapillárisok karbantartásában (vérerek végződései). Ennek köszönhetően azon kevés gyógymódok közé tartoznak, amelyek megszűntetik az aranyér okozta tüneteket.

  A Journal of Nutritional Biochemistry amerikai szaklapban közölt kutatás szerint a citrus bioflavonoidok képesek megjavítani a rákos sejtekben található DNS-t, ez által visszafordítja a degenerativ géneket és meggyógyítja a rákos sejteket (pl. a prosztatarák esetében).

  A Hesperidin és a Quercetin kombinációja által, kiváló antioxidáns formula jön létre. A hesperidinek számos jótékony hatása van. Ezek közé tartozik a szív és az agy megvédése, a cukorbetegség tüneteinek csökkentése és a rák megelőzése. A quercetin fontos szerepet játszik a külső stresszorokkal szembeni immunválasz szabályozásában a kinázok és foszfatázok nevű sejtes jelátviteli útvonalakon keresztül, a sejtfunkcióhoz szükséges kétféle enzim és membránfehérjék.

  A termék ajánlott: megfázás, asztma, fertőzések, allergia, gyulladás, vírusfertőzések, aranyér, légzési problémák, szívbetegségnek.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  Citrus Bioflavonoidok a kesrű narancs héjból (Citrus aurantium) 50% hesperidinnel500 mg
  Növényi kapszula (hipromellóz, tisztított víz)118 mg
  Hesperidin por, keserű narancs gyümölcséből (Citrus aurantium)100 mg
  Quercetin por, japán akác virágjaiból (Sophora japonica)50 mg
  Növényi magnézium-sztearát (összesülési hatóanyag)6,5 mg

  Nem tartalmaz: glutént, szójat, búzát, tojást, tejtermékeket, élesztőt, tartósítószereket, mesterséges ízeket vagy festékeket, keményítőt, cukrot.

  Nettó tömeg e = 69,705 g

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): napi 1  kapszula vagy szakember utasitásai szerint.

  Ajánlás

  • Amennyiben 3 hónapnál hosszabb időn keresztül szeretné szedni az étrend-kiegészítőt, forduljon orvosához.

  Figyelemeztetések

  • Ne használja a terméket, amennyiben terhes vagy szoptat.
  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha más, orvos által előirt gyógyszereket használ, vagy ha magas a vérnyomása vagy más szívbetegségekben szenved.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

  Ismert mellékhatások

  • Abba kell hagyni a termék használatát és azonnal forduljon orvosához amennyiben túlérzékenységet észlel (pl. szem, bőr, gyomor, bélrendszeri vagy légzőszervi irritációt).

  Gyártó

  NEW ROOTS HERBAL Inc. – 3405 F. X. Tessier, Vaudreuil – Dorion, Quebec, J7V5V5, CANADA

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.