Amino-Mix – aminosav összetevők

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  63.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Nagyon fontos

  Annak érdekében, hogy egy aminosav biológiailag kompatibilis termék legyen, szabad formában kell legyen előállitva, mely esetben a terméknév előtt egy „L” betű található (pl. L-arginin, nemcsak egyszerűen arginin). Kötött (nem szabad) formában gyakorlatilag használhatatlan, mivel nem szívódik fel a szervezetben.

  Az Aminósavak a fehérjék „építőelemei”. Ahhoz, hogy a szervezet hatékonyan fel tudja szívni és fel tudja használni a fehérjéket minden amminósav jelenléte a megfelelő mennyiségben szükséges.

  Sok, a piacon olcsón megtalálható amminósavakat egyszerű protein vagy savó elkülönítésével nyerik. Ennek következményeként nem tudják megállapítani az amminósavak pontos mennyiségét sem pedig a létfontosságú amminósavak jelenlétét.

  Ezt a premium minőségű terméket a New Roots gyártotta, a laktabumin hidrolizációjával, biztosítva az így nyert amminósavak felszívódását és mennyiségét. Az amminósavak fontosságát, sokszor még a leg „lelkiismeretesebbek” sem veszik figyelembe. Az amminósavak létfontosságúak a nehézfémek szervezetből való eltávolításához. A létfontosságú amminósavak azok, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, így nagyon fontos, hogy táplálkozással vagy étrendkiegészítők szedése által a szervezetbe jussanak.

  A nem létfontosságú amminósavak nevük ellenére legalább ennyire fontosan, de őket a szervezet elő tudja állítani, természetesen akkor, ha a szervezet egészséges, rendelkezésére állnak a megfelelő összetevők és ha képes a proteinekből előállítani azokat.

  A proteinek az élőlények struktúrális és funkcionális összetevői. Sok szerepet töltenek be: szükségesek a szövetek kialakulásához, fejlődéséhe és regenerálódásához, fontos szerepet töltenek be az immunrendszer működésében, valamint a tápanyagok és az oxigén szállításában. A hormonok és enzimek többsége protein.

  A proteinek amminósavakból állnak. Egyesek létfontosságúak. Minden protein ugyanazokból az amminósavakból áll, viszont változik a kötődési sorrend, ez határozza meg a proteinek speciális működését. Mivel a szervezet nem képes előállítani az összes amminósavat ezért nagyon fontos, hogy azok a táplálékkal bekerüljenek a szervezetbe. Viszont egy általános étrenddel lehetetlen hogy az összes szükséges amminósavat a megfelelő mennyiségben a szervezetünkbe juttassunk.

  Ezért az amminósavak étrendkiegészítők által való pótlása a modern ember egyik alapvető szükségletévé vált. Az amminósavak nélkülözhetetlenek a testépitőknek és a súlyzókkal gyakorlatozóknak. Az amminósavak jótékony hatását azok is érezni fogják, akik hosszú távon megterhelő fizikai munkát végeznek (cros, maratoni futók, úszók és fotbalisták). Az amminósavak hozzákapcsolódnak a szervezetben felgyülemlett nehézfémekhez és így hozzájárulnak azok kiküszöböléséhez.

  A felnőttek napi proteinszükséglete kb. 45 g. Egy felnőttnek, aki 8o kg-os súlyzókkal edz naponta, általában „160-240 gr * a testsúlya” proteinre van szüksége.

  Egy biciklisnek a napi átlagos proteinszükséglete „1,5 gr x a testsúlya”. A testépitők esetében ez a mennyiség elérheti a „2-3 gr x a testsúly”. Ez a mennyiség egyenletesen kell a szervezetbe jusson, az étkezésekkor.

  A reggeli kihagyása igen károsan hat az emberi szervezetre, mert napi két étkezéssel, a létfontosságú proteinek és energiaforrások szabálytalanul kerülnek be a szervezetbe és az nem tudja őket kellőképpen felhasználni. Ilyen esetekben a reggeli étrendkiegészítőkkel való pótlása nagyon fontos. Laktobuminból kivont amminósav-komplexumot ajánlunk önnek ebben a termékben, mivel ez a Kanadában kapható legjobb minőségű ilyen típusú kiegészítő. Az amminósavak szabad formája ugyanakkor egy gyors és eredményes felszívódást biztost.

  ÖSSZETÉTELE

  Hidrolizált tejfehérje

  amleyből:

  850 mg
  L-glutamiksav107 mg
  L-leucin78.25 mg
  L-aszpartiksav65 mg
  L-prolin62,5 mg
  L-lizin54.5 mg
  L-treonin42 mg
  L-izoleucin39.5 mg
  L-valin36,25 mg
  L-alanin28.25 mg
  L-serin27,5 mg
  L-fenilanin19.5 mg
  L-tirozin18.25 mg
  L-arginin15.75 mg
  L-cistein12,5 mg
  L-glicin11,25 mg
  L-metionin11,25 mg
  L-histidin10.75 mg
  L-triptofan10 mg

  Használat

  A javasolt napi adag: 2-4 tabletta két alkalommal, vagy az orvos utasításai szerint.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.