Laxi-doux

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  24.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Mi a Laxidoux™?

  Laxidoux™ egy növény alapú termék, amely olyan hashajtó, amely megszűnteti a krónikus székrekedéssel járó kellemetlen tüneteket. A termék 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, bármilyen kémiai anyag nélkül.

  Hogyan hat a Laxidoux

  A Laxidoux™ 7 növény keverékét tartalmazza: Szennát, Kaszkara bokor háncsát, Boróka bogyókat, Édesgyökeret, Rebarbarát, Buchut és Gentianát. Ezek a növények azok a tulajdonságaik alapján lettek kiválogatva, amelyek perisztalikus mozgásra serkentik a beleket, helyreállítják a belek izomtónusát, serkentik a máj, a gyomor és a hasnyálmirigy váladékképzését és elősegítik a salakanyagok kiküszöbölését. Mindezeket úgy, hogy közben nem irritálják a beleket.

  A továbbiakban egy listát találnak a Laxidoux™ összetételében szereplő növények hatásairól:

  • A Szenna egy nagyon hatékony hashajtó.
  • A Kaszkara bokor úgyszintén hashajtó hatással bír. Elősegíti a salakanyagok kiküszöbölését a végbél serkentésével. Ez az egyik leghatékonyabb összetevő a krónikus székrekedés tüneteinek a megszűntetésében.
  • A Boróka bogyók az emésztési problémákat, a gyomor-és bél fertőzéseket, a gyulladást, a puffadást valamint a görcsöket szűnteti meg. Terhes nőknek valamint veseproblémákkal küszködő személyeknek nem ajánlott a borókabogyó hosszú távú, nagy adagokban történő fogyasztása.
  • Az édesgyökeret gyakran a tüdőt és a hörgőket érintő betegségek kezelésére használják. Mindennek ellenére hatékonyan elősegíti az emésztést és a mérgező anyagok kiküszöbölését a belekből.
  • A felhasznált mennyiség függvényében, a rebarbara kifejthet hashajtó vagy hasfogó hatást. Nem ajánljuk a hosszú távú használatát, mivel függőséget okozhat. Ugyanakkor terhesség vagy szoptatás esetén nem ajánlott.
  • A Buchu a vizelési problémák és gyulladások megszűntetésére alkalmas valamint a hugyhólyagban felgyülemlett homok és kövek eltávolítására. Irritált vastagbél esetén igen hatékony gyulladáscsökkentő.

  Vannak mellékhatásai a Laxi-doux termékkel való kezelésnek?

  • A tünetek lehetnek: enyhe hasi diszkomfort érzés, vagy enyhe fejfájás.
  • Hosszú idejű használata függőséget okozhat.
  • 4 hét után szedését abba kell hagyni, és kell egy kis szünetet tartani, legalább 2 hétig.
  • Alternatív módon ajánlott szedni: egy nap igen, egy nem.

  ÖSSZETÉTELE

  Szenna levelek (Cassia angustifolia)240 mg
  Kaszkara bokor háncs (Rhamnus purshianus)150 mg
  Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra)30 mg
  Boróka bogyó (Juniperus communis)8 mg
  Rebarbara gyökér (Rhenum palmatum)8 mg
  Gentiana gyökér (Gentiana lutea)8 mg
  Buchu levelek (1:4 Barosma betulina)4 mg
  Borsmenta olaj (Mentha piperita)0,2 mg

  Használat

  A javasolt napi adag: 1 tabletta lefekvés előtt. 6-12 óra elteltével eltávolítja a vastagbélből a salakanyagokat.

  Figyelem

  • Terhesség és szoptatás esetén nem alkalmazható. Más hashajtók szedése esetén, mielőtt alkalmazná kérje ki orvosa véleményét.
  • Más gyógyszer szedését követő 2 órában ne vegyen be Laxidoux tablettát, mivel enyhítheti azok hatását.
  • A vastagbél teljes méregtelenítése és kitakarítása végett, egyidejűleg alkalmazható a Vastagbél tsztító (Colon cleanser) termékünkkel.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.