Herbal Diuretic – kitisztítja a húgyutakat

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  21.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Herbal Diuretic egy természetes keveréke azoknak a növényi porkivonatoknak, amelyek hozzájárulnak a szervezetben elgyülemlett víz eltávolításához, és egyidejűleg “mossák” a hugyutakat és a vesét. A vesebetegségek első tünetei általában a “sale” fájdalmak. Az idejében elkezdett vízelhajtás megelőzheti a vesekrízist.

  A szervezet vízvisszatartása okozta problémákkal minden harmadik nő küzd, és ez általában az egészségtelen táplálkozás (hús, sós élelmiszerek, fehércukrok, margarin, fehérkenyér, pizza, tészták, alcohol, kávé, sültek, felvágottak és sok krumpli fogyasztásának), fogamzásgátló tabletták szedése valamint a kortikoidos kezelések következménye. A vízvisszatartás az arc, kezek és lábak szintjén válik láthatóvá, amelyek felpuffadnak. A vízvisszatartásnak más okai is lehetnek: pajzsmirigy elégtelenség, a vesék nem megfelelő működése stb.

  A víz visszatartása a menstruációt megelőző időszakban is jelentkezhet, ekkor sok nő “puffadt”-nak érzi magát. Ugyanakkor a narancsbőr megjelenésének közvetlen oka a bőr vízmegtartása.

  A termék pozitiv hatásai

  • A természetes összetevőkből álló Herbal diuretic egy hangsúlyos vízelhajtás érdekében volt kifejlesztve, növeli az eltávozó vizelet mennyiségét és eltávolítja a szövetekben felgyülemlett vizet.
  • Enyhíteni tudja a hugyvezetékek fertőzése és irritációja következtében jelentkező kellemetlen tüneteket.
  • Tisztítja és méregtelníti a veséket, és megelőzi egy esetleges vesekrízis kialakulását.
  • Évente tartott néhány kúra által megelőzi a vesekő kialakulását.

  Nagyon sok esetben a hátfájdalmak vesebetegséget jeleznek. A tapasztalat azt mutatja, hogy az azonnali 5 tabletta/nap kezelés elindítása meg tudja előzni a vesekrízist, amely kialakulhat egy fertőzés, irritáció vagy a vesében kialakult kő vagy homok mozgásának következményeképpen.

  ÖSSZETÉTELE

  Agathosma Betulina levélkivonat 4:1100 mg
  Medveszőlő (Arctostaphylos Uva-ursi) kivonat 3:1100 mg
  Közönséges boróka (Juniperus Communis) levél kivonat 2:1100 mg
  Zeller mag kivonat (Apium Graveolens)75 mg
  Petrezselyem kivonat (Petroselinum Crispum)75 mg

  Használat

  A javasolt napi adag: 3-5 tabletta naponta 3 alkalommal, amíg elfogy. Ugyanakkor a kezelés alatt minimum 2 liter vizet kell elfogyasztani.

  Figyelem

  • Terhesség, szoptatás vagy vesebetegség elleni kezelés esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  • Nem használható hosszútávon, beiktatott szünetek nélkül.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.