WILD ALASKAN SALMON OIL – COMPLETE OMEGA – VAD ALASZKAI LAZACOLAJ – TELEJES OMEGÁKKAL

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  39.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Mi az Omega 100%-os Vad Alaszkai Lazacolaj?

  Az Omega 100% Vad Alaszkai Lazacolaj biztosítja a szinergikus omega zsírsavak teljes spektrumát, valamint a természetes asztaxantint és D-vitamint. 

  Melyek az Omega 100%-os Vad Alaszkai Lazacolaj előnyei?

  Egyre többet lehet tudni a vadon élő lazacolaj rendkívüli előnyeiről. A Natural Factors volt az első vállalat Kanadában, amely több mint 25 éve kínált vadon fogott alaszkai lazacolajat, természetes formában.

  Az Omega 100% teljes Vad Alaszkai Lazacolaj csúcstermék, amely 17 szinergikusan aktív zsírsav teljes spektrumát biztosítja (beleértve az omega 3, 5, 6, 7, 8 és 9 zsírsavakat is) természetes arányukban – ahogyan az megtalálható a természetben. Ez a 100%-ban bio lazacolaj azzal a biztosítékkal jár, hogy az ilyen típusú olajokhoz képest ez a legtisztább és legjobb minőségű.

  Az olaj előállításához használt vadon élő lazac Alaszka tiszta vizeiből származik – a Csendes-óceán északi részének mély vizeiből, amelyek a világ leg nem szennyezettebb vizei közé tartoznak. A lazac betakarítása szigorúan szabályozott védelmi irányelvek szerint történik, amelyeket a világ egyik vezető óceáni adminisztrátora, az Alaszkai Hal- és Vadgazdálkodási osztály határoz meg. A veszélyeztetett fajokat nem használják. Az olajat a már betakarított lazacból nyerik ki, olyan részeket használnak fel, amelyek egyébként elpazarolnának, így megőrizve a meglévő lazac készleteket.

  Saját hőmérsékleten-szabályozott kivonat módszere biztosítja az érzékeny tápanyagok megőrzését, az Enteripure™ enteric lágy kapszula – a lágy kapszula technológia pedig garantálja a hal ízének hiányát és a vékonybélbe irányuló szállítást.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  Alaszkai vadlazac olaj (hal)1300mg#
  Kapszula: zselatin, glicerin, tisztított víz, citruspektin
  Antioxidant: E-vitamin / d-alfa tokoferol (#tartalmaz: 263 mg Omega 3 zsírsavat, ebből 107 mg EPA / eikozapentaénsav; 93 mg DHA / dokozahexaénsav, 63 mg egyéb Omega-3 zsírsav; 33 mg Omega zsírsav – 6; 3,3 mg Omega 5, 7, 8 zsírsav; 193 mg Omega-9 zsírsav; 364 mg egyéb zsírsav; 26,7 mcg asztaxantin és 66,7 NE / 1,67 mcg D3-vitamin)

  Nem tartalmaz: színezéket, tartósítószert vagy mesterséges édesítőszert, tejtermékeket, cukrot, búzát, glutént, erjesztőket, szóját, kukoricát, tojást, tenger gyümölcseit, sót, dióféléket vagy GMO-kat.

  Nettó súlya e = 159,3 g 

  Használat

  Ajánlott napi adagolás (felnőttek számára): 4-5 kapszula/nap, vagy szakorvos ajánlata szerint.

  Figyelmeztetések és óvintézkedések:

  • Nem ajánlott olyan személyek számára, akik allergiások a hal félékre.
  • Ha terhes vagy szoptat, használat előtt forduljon szakemberhez.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  GYÁRTÓ

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.