Valerian Root Forte

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  25.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Valeriana officinalis a világon az egyik legelterjedtebb és leghasználtabb gyógynövény. Évente több mint 300.000 tonnát fogyaszt belőle a föld lakossága. Igen erős hatékonyságát még a legszkeptikusabbak is elismerik. A valérián használata négyezer éves múltra nyúlik vissza úgy Európában, mint Ázsiában.

  Mivel a hagyományos gyógyászat már-már csodás erőkkel ruházta fel, számos kutatással vizsgáltal mind bizonyította, hogy a valérián az egyik leghatékonyabb természetes gyógymód érzelmi zavaroknak és az azokhoz köthető fizikai problémáknak, és a rendkívül aktuális, stressz és  feszültség okozta változásoknak.

  A Valerin-sav hasznos az ADHD-val rendelkező gyermekek nyugtatására.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetétel / kapszula:

  Valerián gyökér kivonata (Valeriana officinalis), standardizált 0,8% valerinsavval300 mg
  Terhelési hatóanyag: rizsliszt
  Kapszula: zselatin
  Összesülési hatóanyag: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

  Nem tartalmaz: glutént, szójat, búzát, halat és tengeri terméket, kukoricát, tojást, tejterméket, élesztőt, citrusféléket, festékeket, tartósítószereket és mesterséges édesítőszereket, cukrot, sót, diót.

  Nettó súlya e = 45,09 g

  Használat

  Javasolt adagolás, csak felnőttek számára: 2 kapszula/nap 30-60 perccel lefekvés előtt, vagy szakember utasitásai szerint.

  Figyelmeztetések

  • Forduljon szakemberhez, ha az álmatlanság több mint 3 hétig fennáll (krónikus álmatlanság) vagy rosszabbodik.
  • Megkérjük, hogy kerülje a Valerián használatát alkohollal együtt vagy más természetes gyógymódú  termékekkel együtt amelyknek nyugtató hatásuk van.
  • A Valerian álmosságot okozhat.
  • Ne használja a terméket alkoholtartalmú italokkal vagy egyéb étrend-kiegészítőkkel vagy olyan gyógyszerekkel együtt amelyek nyugtató hatással rendelkeznek. Használata után, az első 2 órában kerülje az olyan tevékenységek végrehajtását, amelyek fokozott éberséget és figyelmet igényelnek (járművek vezetése / kezelése / gépezetek kezelése).
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  FACTORS GROUP of NUTRITIONAL COMPANY Inc., 1550 United Boulevard Coquitlam, British Columbia, V3K 6Y2, Canada

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.