• Slimex - fogyókúra csomag
  • PGX Daily (Ultra Matrix)
  • CLA Tonalin

  Slimex – fogyókúra csomag

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  114.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A kereskedelmet elárasztották a “mágikus” szerek, teák, tinktúrák, amelyek gyors fogyást ígérnek. De a vízhajtókon kívül, a teák túl enyhék ahhoz, hogy a várt hatást biztosítsák. Más protokollumok mind a mellett hogy nagyon összetettek és drágák,miután hirtelen fogyasztanak, a leadott kilókat vissza is szedik az alkalmazók.

  Vajon miért? Mivel egyik termék sem ragadja meg a problémát a gyökerénél: “Miért hízunk el?”

  A Slimex™ csomag 100%-ban természetes, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy egy állandó és természetes fogyást biztositson a szervezetnek, a lipidek szabályozása, a szervezet zsir tárolóképességének csökkentése és a zsirok energiává való átalakitása (zsirégetés) által. Az erősen túlsúlyosok több, egymást követő kúrát is tarthatnak a kivánt eredmények elérése érdekében.

  A csomag összetevői

  PGX Daily (Ultra Matrix)

  PGX DAILY (Ultra Matrix)

  A PGX napi étrendbe történő beépítése elősegíti a telítettség érzést, csökkenti és normalizálja az étvágyat és az anyagcserét.

  1 doboz

  CLA Tonalin

  CLA Tonalin

  Étrend-kiegészítő, javasolt fogyókúra esetén. Csökkenti a hason található zsírréteget.

  1 doboz

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás

  A Provita javaslatai

  • A maximális hatás elérése érdekében ajánlott napi, legalább 15 perc testmozgás (aerobic, futás, gyors séta).
  • Nincs semmilyen ismert mellékhatás.
  • Terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Kérje ki orvosunk véleményét mielőtt ezt a csomagot megrendelné.

  Beszámolók

  • Szkepticizmussal döntöttem el, hogy kipróbálom a Slimex kúrát. Sokféle kúrát, és természetes terméket kipróbáltam már, de ahányszor nagy kínok között sikerült leadnom pár kilót, gyorsan vissza is híztam, sok esetben többet mint előtte. A Slimex nagyon sokat segített. Mindannak ellenére, hogy normálisan estem, folyamatosan csökkent a súlyom, anélkül, hogy gyengének éreztem volna magam. Már négy nap után éreztem a különbséget. Túlsúlyos lévén még egy kezelésbe belekeztem és fantasztikusan érzem magam.

   Stela Siklodi, Port Coquitlam, Kanada
  • Augusztus 29-én kezdtem el a kúrát. Szeptember 14-ig körülbelül 5 kg-ot sikerült leadnom, majd ugyanebben az ütemben fogytam tovább. Alig várom, hogy befejezzem az első kúrát, fogok neki a következőnek.

   Lisa Obermeyer, Surrey, Kanada

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.