Phosphatidyl Choline

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  26.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Miután világszerte, a kutatók tápanyag hiányt tapasztaltak (1. hivatkozás), az Egészségügyi Világszervezet 2000-ben a kolin-t az emberi egészség számára alapvető, elengethetetlen tápanyagnak nyilvánította.

  B vitaminok családjába tartozó kolin tehát egy létfontosságú tápanyag, amely elengedhetetlen a szervezet normális működéséhez, ami azt jelenti, hogy a táplálékkal vagy különböző kiegészítők által be kell juttatni a szervezetbe.

  A foszfatidil-kolin foszfort tartalmaz, amely az agy számára nagyon fontos elem.

  Tehát, a kolin javítja a memóriát és csökkenti a koleszterinszintet. A kolint gyakran atléták is használják a tejesítmény növelése és a fáradtság okozta tünetek enyhítésére, ugyanakkor a kolin a legjótékonyabb hatását a májra váltja ki.

  Bár a zsíros máj minden túlsúlyos embernél létezik, viszont megtalálható azoknál a személyeknél is akiknek nem megfelelő az étrendjük, szénhidrátokat, édességeket és zsíros élelmiszerekt fogysztanak, valamint túl kevés lipotropikus tényezőket tartalmazó élelmiszereket fogyasztanak.

  Már 1984-ben bebizonyították, hogy akár a kolin és metionint mellőző étrend is rákos megbetegedésekhez vezethet.

  1949-ben egy Dr. Best álltal vezetett angol kutatócsoport bebizonyította, hogy a túlzott alkohol és édességfogyasztás következtében kialakuló májkárosodás megelőzhető a kolin alkalmazásával.

  A Kolin típusai és ennek hatásai 

  Zsíros máj:

  A kolin segít eltávolítani a zsírt a májból.

  A sejtfal integritása és a sejtek közötti kommunikáció

  A kolin elengedhetetlen a szervezet acetil-kolin és foszfatidil-kolin termeléséhez, amelyek a sejtfal szerkezet összetevői. A kolin foszfolipideket kell tartalmazzon. Ezen funkciók betöltésére foszfatidil-kolinból kivont kolinra van szüksége a szervezetnek. 

  Az idegimpulzusok átvitele

  A kolin az acetil-kolin egyik előde, amely egy igen fontos neurotranszmitter, amelynek szerepe van az izmok, a memória és más funkciók koordinálásában. A kolin oxidálódhat a szervezetben egy metabolitot alkotva, amelyet betainnak neveznek. A Betain a metilikus csoportok (CH3) fő forrása, amely elengedhetetlen a meltiláris reakciók szempontjából. Metilálás során a vérben található homociszteinek, a vér alvadásáért felelős anyagok metioninná alakulnak. A magas homocisztein szint a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának nagyon magas kockázatával jár.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  foszfatidilkolin (1200 mg szójából származó lecitinnel dúsított foszfatidilkolin = lecitin szójaolaj komplex / Glicin Hispida)420 mg
  kapszula: zselatin, glicerin, tisztított víz

  Nem tartalmaz: színezékeket, tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, élesztőt, kukoricát, tojást, halat és tengeri termékeket, sót, dióféléket.

  Nettó súlya e = 165,24 g

  Használat

  A javasolt napi adagolás (csak felnőttek számára): 2-4 kapszula/nap vagy a szakember utasitásai szerint.

  Figyelmeztetések

  • Ne használja, ha terhes vagy szoptat.
  • Nem ajánlott azoknak a személyeknek akik a szójara vagy a termék bármely összetevőjére allergiás.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  FACTORS GROUP of NUTRITIONAL COMPANY Inc., 1550 United Boulevard Coquitlam, British Columbia, V3K 6Y2, Canada


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.