PGX DAILY

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  42.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A PGX Daily Ultra Matrix a kanadai Natural Factors cég szabadalmaztatott terméke.

  A PGX (PolyGlycopleX) a vízben oldódó poliszacharidok rendkívül viszkózusos – sürű keveréke, amely konjac gyökéréből, nátrium-alginátból és xantám gumiból származik. Kimutatták, hogy a viszkózusos – sürű rostok csökkentik az étkezés utáni glükóz koncentrációkat, ugyanakkor csökkentik az összes koleszterin- és LDL-koncentrációt, főleg olyan gélmátrix kialakításával, amely lassítja a gyomor ürülését. A viszkózusos – sürű rostok a szénhidrátokat és a lipideket elfogják a gél mátrixba, csökkentve ezek szállítását és felszívódását.

  Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a glükóz és a lipidek csökkentésének előnyein túlmenően azt találták, hogy a viszkózusos – sürű rostok csökkentik az inzulin és a peptid C elválasztását a szénhidrátban gazdag ételekre reagálva.

  A PGX naponta serkenti az egészséges fogyást. Elősegíti az étkezések glikémiás indexének csökkentését és elősegíti az egészséges vércukorszint elérését a normál tartományban. A PGX napi étrendbe történő beépítése elősegíti a telítettség érzést, csökkenti és normalizálja az étvágyat és az anyagcserét.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  PGX (PolyGlycopleX™) – vízben oldódó poliszacharidok komplexe, amelyet az EnviroSimplex™ eljárással végzett magas tisztítási eljárásokkal nyernek:

  • Konjac-mannán gyökér (Amorphophallus konjac)
  • Xantán-gumi
  • nátrium-alginát
  750 mg
  Közepes pálmamag-lánccal rendelkező trigliceridek (Elaeis guineensis)600 mg
  Kapszula: zselatin, glicerin, tisztított víz, karob, szinezékek / annatto, titán-dioxid
  Erősítési hatóanyag: sárga méhviasz
  Emulgeálószer: lecitin napraforgóból

  Nem tartalmaz: színezékeket, tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, élesztőt, szóját, kukoricát, tojást, halat, tengeri herkentyűket, dióféléket.

  Nettó súlya e = 246,6 g

  Használat

  Az ajánlott adagolás, csak felnőttek számára: az étrend kiegészítőt vízzel (250-500 ml) kell bevenni étkezés közben vagy éhgyomorra vagy szakember utasításai szerint.

  • Első hét: 1-2 kapszula naponta háromszor;
  • Második hét: 2-4 kapszula naponta háromszor;
  • Harmadik hét és azon túl: 3-6 kapszula naponta háromszor.

  Eleinte néhány emésztőrendszeri változást okozhat. Adjon időt a szervezetnek az alkalmazkodásra az adag lassú növelésével. Fontos, hogy elegendő vizet (250-500 ml) igyon meg az étrend-kiegészítő bevevése után.

  Figyelmeztetések és óvintézkedések

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha 18 év alatti, ha terhes vagy szoptat, ha aggódik egészsége iránt.
  • Ha különféle gyógyszereket használ, akkor ajánlott azok bevevése az étrend kiegészítő használata előtt egy órával vagy két órával a gyógyszerek bevevése után.
  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha súlycsökkentésre törekszik, ha cukorbeteg, vagy ha gyógyszereket használ a koleszterin csökkentésére.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  A PGX-PolyGlycopleX™, a PGX DAILY™, az EnviroSimplex™ az InovoBiologic Inc. bejegyzett védjegyei.

  PGX – kanadai szabadalmak: 2,604,253; 2 778 381.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.