MSM Joint Formula

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  38.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az ízületet támogató három tápanyag egyetlen formulájában történő kombinációja kiváló támogatást nyújt a fájdalmas ízületek, kötőszövetek számára. A MSM Joint Formula, MSM (metil-szulfonil-metán), glükózamin-szulfát és kondroitin-szulfát keverékét tartalmazza, amelyek együttesen segítenek enyhíteni az osteoarthritis okozta ízületi fájdalmakon, támogatják az ízületek és a kötőszövetek egészségét.

  Az ízületek és a kötőszövetek szerkezetének fenntartására, az ízületek kenésére és a porcok javítására szolgál. A glükózamin-szulfát és a kondroitin megvédi a porcot és a kötőszövetet a degenerációtól és optimalizálja az ízületek működését. Az MSM egy antioxidáns, amely támogatja a mozgásszervi rendszert, segít csökkenteni a nem szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID-ok) alkalmazását.

  Minden kapszula könnyen lenyelhető, 300 mg MSM-et, 300 mg glükózamin-szulfátot és 240 mg kondroitin-szulfátot tartalmaz. Az MSM Joint Formula az OptiMSM-et használja, az MSM prémium formája, amely minőségi és konzisztencia-tanúsítvánnyal rendelkezik, és amelyet a hatékonyság és a biztonság klinikai vizsgálataiban alkalmaznak. Az étrend kiegészítése az MSM Joint Formulával, egy hatékony és természetes módszer az ízületek egészségének optimalizálására, és ideális lehetőség a degeneratív ízületi betegségek okozta fájdalmakkal küzdők számára.

  ÖSSZETÉTELE

  Glükózamin-szulfát (kálium-klorid a granélarák\rák páncéljából) 75%, 300 mg glükózamint biztosít400 mg
  OptiMSMTM (metil-szulfonil-metán)300 mg
  Kondroitin-szulfát (szarvasmarha-porcból származó nátrium)240 mg
  Zselatin kapszula: zselatin, tisztított víz120 mg
  Terhelési hatóanyag: Rizspor (Oryza sativa)73 mg
  Kenőanyag: növényi magnézium-sztearát7 mg

  Nem tartalmaz: színezéket, tartósítószert vagy mesterséges édesítőszert, tejterméket, cukrot, búzát, glutént, erjesztőket, szóját, kukoricát, tojást, diót vagy géntechnológiával módosított szervezeteket, GMO-kat.

  Nettó súlya e = 205.2 g

  Használat

  Ajánlott napi adagolás (felnőttek számára): 5 kapszula/nap, lehetőleg étkezés közben, legalább 4 hétig, a jótékony hatások észlelése érdekében, vagy a szakorvos utasításai szerint. Kerülje használatát lefekvés előtt.

  Figyelmeztetések

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat; ha a tünetek súlyosbodnak.
  • Egyes személyeknél enyhe gyomor-bél puffadást, székrekedést vagy emésztési zavarokat okozhat.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  GYÁRTÓ

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.