Mental Calmness

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  21.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Suntheanine® az L-teanin tisztított formája, klinikailag kutatott és szabadalmaztatott, amelyet több mint 50 tanulmány támaszt alá, amelyek igazolják biztonságosságát és hatékonyságát.

  Az L-teanin fő előnyei a relaxációs/nyugalmi állapot elősegítésében rejlenek anélkül, hogy álmosságot okoznának. Az L-teaninnak enyhe kognitív képességjavító hatása is lehet, különösen koffeinnel együtt használva. Az L-teaninról kimutatták, hogy elnyomja a koffein vérnyomásemelő hatását, és stresszes körülmények között is ellensúlyozhatja a vérnyomás emelkedését. Bár nem fejt ki nyugtató hatást, az L-teanin javítja az alvás minőségét azáltal, hogy elősegíti az agy ellazult állapotát.

  Fogyasztás után az L-teanin átjuthat a vér-agy gáton, és befolyásolhatja az agyi aktivitást azáltal, hogy elősegíti az alfa-hullámok növekedését, ami az agyi aktivitás egy nyugodtabb állapothoz társuló mintája. Az L-teanin hajlamos növelni az alfa hullámokat, ez által magyarázható a stressz- és szorongáscsökkentő hatása.

  Az L-teanin hasznos lehet azok számára, akik stresszes helyzetekben magas vérnyomásban szenvednek. Egy tanulmány kimutatta, hogy azok az emberek, akiknek általában magasabb volt a vérnyomásuk bizonyos mentális feladatok után, azt találták, hogy az L-teanin csökkenti a vérnyomás emelkedését.

  Egyre több kutatás utal arra, hogy az L-teanin elősegíti az egészséges hangulatot. Az Acta Neuropsychiatrica folyóiratban, 2017-ben megjelent tanulmány súlyos depressziós zavarban szenvedőkről többek között azt találta, hogy az L-teanin javítja a depresszió tüneteit.

  A nap folyamán az L-teanint általában 100-200 mg-os adagokban kell használni, koffeinnel, de nem feltétlenül együtt.

  ÖSSZETÉTELE

  L-teanin125 mg
  Liszt rizsből253,45 mg
  Magnézium-sztearát (kenőanyag)16 mg
  Szilícium-dioxid2 mg
  Kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz, tisztított víz)76 mg

  Nettó súlya e = 28,5 g

  Nem tartalmaz: mesterséges színezéket, tartósítószert vagy édesítőszert, tejterméket, cukrot, búzát, glutént, élesztőt, szóját, kukoricát, tojást, halat, tenger gyümölcseit, állati eredetű termékeket, sót, dióféléket vagy GMO-kat.

  Használat

  Ajánlott napi használata (felnőttek számára): 2 kapszula naponta vagy az egészségügyi szakember ajánlata szerint.

  Használható vegetáriánusok és vegánok által.

  Figyelmeztetések és óvintézkedések:

  • Ha terhes vagy szoptat, forduljon egészségügyi szakemberhez.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  GYÁRTÓ

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.