L-Carnitine (L-Karnitin)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  22.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Az L-Carnitine (L-Karnitin) egy olyan étrend-kiegészítő, amely döntő szerepet játszik az energiatermelésben azáltal, hogy a zsírsavakat a sejtek mitokondriumaiba szállítja. A mitokondriumok motorként működnek a sejtek belsejében, és ezeket a zsírokat égetik ahhoz, hogy felhasználható energiát hozzanak létre.

  Lehetséges, hogy a vegánok vagy bizonyos genetikai rendellenességekben szenvedő személyek nem képesek elegendő mennyiségű L-karnitint előállítani vagy megszerezni. Éppen ezért, az L-karnitin egy nélkülözhetetlen tápanyag.

  Segít a fogyásban?

  Elméletileg (különösen, ha a testmozgással összefüggésben van hozva) az L-karnitin étrend-kiegészítő használata súlycsökkentés érdekében ésszerű. Mivel az L-karnitin elősegíti, hogy több zsírsav kerüljön a sejtekbe azért, hogy el legyenek égetve és energiát termeljenek, ez által logikusan növeli a zsírégetés és a fogyás képességét.

  Egészséges szív

  Egy tanulmány kimutatta a vérnyomás és a szívbetegséggel kapcsolatos gyulladásos folyamat csökkentésének lehetőségét. Számos klinikai vizsgálatban értékelték az L-karnitin hozzáadását a szívelégtelenség standard orvosi kezeléséhez. Egy véletlenszerű, placebó által ellenőrzött vizsgálatban, 70 szívelégtelenségben szenvedő betegnél azt találták, hogy a 3 éves túlélés jelentősen magasabb volt az L-karnitin kezelésben részesülő csoportban (2000 mg / nap), mint a placebót használó csoportban.

  Az angina pectoris egy olyan mellkasi fájdalom, amely akkor fordul elő, amikor a koszorúér vérellátása nem elegendő a szívizom anyagcseréjének kielégítéséhez (ischaemia). Egy véletlenszerű, placebó által ellenőrzött vizsgálatban, 200 betegnél stabil anginával, amelyet  a testmozgás – erőfeszités  váltott ki, azt állapitották meg, hogy a hagyományos orvosi kezelés 2000 mg / nap L-karnitin étrend-kiegészítővel 6 hónapon keresztűl jelentősen csökkentette a szívkamrák korai összehúzódásának előfordulását nyugalmi állapotban és javította az erőfeszítési – terhelési toleranciát. Ezenkívül, véletlenszerű placebó által ellenőrzött vizsgálatban, 44 krónikus stabil angina-kezelésben részesült férfiaknál azt találták, hogy a napi 2000 mg L-karnitin 4 hétig történő használata által jelentősen megnövelte az angina kialakulása előtt elviselhető munka mennyiségét és a placebóhoz képest, edzés közben csökkent az ST-depresszió (az ischaemia elektrokardiográfiás bizonyíték – EKG).

  Izomzat felépülése

  A legfrissebb kutatások rámutatnak az L-karnitin étrend-kiegészíttő pozitív hatására az edzés utáni helyreállítási folyamatra. Kimutatták, hogy az L-karnitin enyhíti az izomkárosodást és csökkenti a sejtkárosodás markereit, valamint a szabad gyökök képződését, enyhítti az izomfájdalmakat.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  L-Carnitine (L-Karnitin 744,05 mg-ból)500 mg
  Kapszula: hipromellóz
  Csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz

  Étrend-kiegészítő vegánok és vegetáriánusok számára.

  Nem tartalmaz: színezékeket, tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, erjesztőket, szóját, kukoricát, tojást, halat és tengeri termékeket, állati termékeket, sót.

  Nettó súlya e = 56,76 g

  Használat

  Az ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 2 kapszula 2-szer/nap, étkezés közben vagy szakember utasításai szerint.

  Figyelmeztetések

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat, ha gyógyszereket használ, ha súlyos betegségekben szenved, vagy ha alacsony fehérjetartalmú étrendet követ.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  FACTORS GROUP of NUTRITIONAL COMPANY Inc., 1550 United Boulevard Coquitlam, British Columbia, V3K 6Y2, Canada


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.