GREEN COFFEE BEAN – SVETOL EXTRACT

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  42.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Zöld kávébab (Green Coffee Bean) gazdag klorogénsavban. Felgyorsítja a  zsírégetést a szervezetben.

  A kávébab pörkölése megsemmisíti a klorogénsav nagy részét, tehát egy csésze kávé elfogyasztásának nincs semmilyen féle előnye. Csak a nyers zöldbab tartalmaz jelentős mennyiségű klorogénsavat, amely elősegíti az egészséget.

  Zöld kávébab kivonat, növeli a szervezet hőmérsékletét, amely serkenti a hőfejlesztést a szervezetben, amely által elkezdődik a kalória égetése, még azt is lehet mondani  róla, hogy hasonlít a fizikai erőkifejtéshez.

  A Svetol® egy szabadalmaztatott kivonat a canephora fajból származó zöld kávébabból, szabványosítva van ahoz, hogy 45-50% klorogénsavat, polifenolokat és 10-15% koffeinkinsavat tartalmazzon.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / Svetol kapszula:

  Svetol™*, szabványosított hidroalkoholos kivonat (45-50% összes klorogénsav, 50-55% polifenolok, 10-15% 5-koffeo-kininsav) zöld kávébabból (Coffea canephora)400 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz
  Növényi kapszula: cellulózgumi, tisztított víz
  Összesülési hatóanyag: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

  Nem tartalmaz:

  • színezékeket, tartósítószereket és mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, erjesztőket, szóját, kukoricát, tojást, halat, tengeri herkentyűket, sót, dióféléket.
  • genetikailag módosított szervezeteket (non-GMO).

  Nettó súlya e = 45,0 g

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás, csak felnőttek számára: 1 kapszula/nap, 30 perccel étkezés előtt, egy pohár vízzel, vagy szakember utasításai szerint.

  Megfelelő vegetáriánusok és vegánok számára.

  Figyelem

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Gyártó

  Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.