BIOAKTIV QUERCETIN EMIQ – ENZIMATIKUSAN MÓDOSÍTOTT ISOQUERCITRIN MAGAS FELSZÍVÓDÁSSAL RENDELKEZIK. ANTIOXIDÁNS. TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT.

0 hozzászólás
0 out of 5

29.00 

ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

Leírás

A Bioaktiv Quercetin EMIQ isoqercitrint tartalmazz, amely enzimatikusan módosult (EMIQ). A megnövekedett biohasznosulású Quercetin egy olyan formája, amely bioflavonoid jelentős antiallergén hatással bír, és segíti az immunrendszer működését. Az EMIQ-t vagy az enzimatikusan módosított isoquercitrint egy természetes enzimatikus eljárással állítják elő, amely poliszacharidokat köt magához, és a gyenge biológiai hozzáférhetőségű quercetint vízoldható formává (alfa-glikozil-izokvercitrin) alakítja át. Az EMIQ a quercetin előnyeit kínálja, mint például: magas felszívódás és kiváló biohasznosulás. Farmakokinetikai adatok szerint az EMIQ felszívódása akár 40-szer nagyobb (Cmax), mint a quercetiné, és mindössze 15 perc alatt éri el a maximális szintet a véráramban.

A Quercetin egy esszenciális flavonoid, amely számos más flavonoid „gerincét” alkotja, ideértve a citrusos flavonoidokat, a rutint, a hesperidint, a narigint és a tangeritint. A flavonoidok közül a quercetin a legaktívabb, és számos gyógynövény tulajdonságait a quercetin jelenlétének köszönheti.

A Quercetin erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen meggátolja a gyulladás kialakulását. Meggátolja a hisztamin valamint más gyulladásért felelős anyagok termelését. Ennek köszönhetően hatékony az artritisz, az izületi reuma valamint az artrózis kezelésében. Ugyanakkor a Quercetin antioxidáns és védi a szervezetben felgyülemlett C vitamint is, figyelemre méltó daganatellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, különösen a bőr- és prosztatarák esetén.

A Quercetin jótékonyan hozzájárul a rák, a prosztata elégtelenségek, a szívbetegségek, a szürkehályog, az allergia valamint a légzőszervek megbetegedésének (hörghurut és asztma) a gyógyítása és megelőzése terén. Antiallergiás jellege miatt segít az allergiás orrmelléküreg-gyulladás kezelésében.

Az isoquercitrint olyan klinikai vizsgálatokban alkalmazták, amelyek többek között a veserák, a vesesejtes karcinóma, az előrehaladott vesesejtes karcinóma, a hasnyálmirigyrák vénás tromboembólia, vastagbélrák, a VTE vénás tromboembólia kezelésében tanulmányozták. Daganatellenes hatása van, és megállapították, hogy csökkenti a vörösvértestek polimerizációjának sebességét. Szerepe daganatellenes, csontsűrűség-tartósítószer, osteogenezis-szabályozó, antioxidáns, hisztamin-antagonista és viszketegség gátló. (1. hivatkozás)

A vörösvértestek polimerizációjának megakadályozásával az EMIQ isquercitrin hasznos lehet a vírusfertőzésekben, amelyek befolyásolják a vér oxigénellátását és a tüdőelzáródást.

Az isoquercitrin képes gátolni az influenza vírus replikációját, vírusellenes gyógyszerekkel társítható. (2. hivatkozás)

Megállapították, hogy az isoquercitrin a Candida albicans elpusztíttásához vezet. (3. hivatkozás)

Az isoquercitrin májvédelmet nyújt a 2-es típusú cukorbetegség okozta májkárosodás ellen. (4. hivatkozás)

Az isoquercitrin antihisztaminként működik az allergiás betegségek kezelésében. (5. hivatkozás)

Következtetés

Az isoquercitrin sokkal bioaktívabb, mint a Quercetin, és szélesebb terápiás hatáskörrel rendelkezik.

ÖSSZETÉTELE

Összetevők / kapszula:

Isoquercetin 50 mg quercetint tartalmaz 167 mg
Kalcium-aszkorbát 50 mg C-vitaminnal 64 mg
Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz 214 mg
Növényi kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, tisztított víz 105 mg
Kenőanyag: magnézium-sztearát 5 mg

Nem tartalmaz: színezékeket, tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, erjesztőket, kukoricát, szóját, tojást, halat, tenger gyümölcseit, állati termékeket, sót, diót vagy GMO-kat.

Nettó súlya e = 33,3 g

Használható vegetáriánusok és vegánok által.

Használat

A javasolt napi adag (felnőttek számra): 1 kapszula naponta 1-2 alkalommal, vagy szakember utasításai szerint. 8 hétnél hosszabb használat esetén forduljon szakemberhez.

Figyelmeztetések

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

GYÁRTÓ

Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

Mások a következőket is megvásárolták...

*Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.