Bio PQQ Koenzim – Védi és regenerálja a mitokondriumokat

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  48.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A mitokondrium, az a “motor” amely táplálja és irányitja a sejtek működését. A PQQ a legújabb tudományos felefedezés, amelyet számos terápiás alkalmazásokban használnak. A PQQ-t, a szervezet nem tudja szintetizálni, előállitani, éppen ezért egy meghatározott nélkülözhetetlen tápanyag a szervezetünk számára, amelyet  más utakon keresztül kell pótolni.

  2010-ben, a kaliforniai Davis Egyetem kutatói nyilvánosságra hozták a kutatások eredményeit, amelyek által kimutatták, hogy a PQQ kritikus szerepet játszik a sejt (celluláris) utak jelátvitel aktiválásában (mőködésében), (cell signailing pathways), közvetlenül részt vesz a sejt energia anyagcseréjében és a fejlődésében. 

  A jel molekulák aktiválása

  A kaliforniai egyetem kutatói ellemezték PQQ befolyásolását, a sejt jelátvitel utjait, amelyek részt vesznek az új mitokondriumok generálásában és megállapitották, hogy a PQQ, 3 molekuláris jelt aktivál, amelyek a sejtekben spontán, bio-genetikus, új mitokondriumokat eredményeznek:

  1. PQQ aktiválja a PCG1-et, egy szabalyzó mestert, amely mózgósitja a sejt választ a különböző külső triggereknél.  Közvetlenül serkenti a géneket, amelyek elősegítik a sejtek proliferációját, szaporodását, növekedését, és légzését. Pozitív hatásal van a szervek összes sejtjeinek működésére.
  2. PQQ serkenti a CREB  protein (fehérje) jelét, amely serkenti az új mitokondriumokat.
  3. PQQ szabályozza a nemrég felfedezett DJ-1 proteint (fehérjét), amely szerepet játszik a sejtek működésében és túlélésében. DJ-1-ről  kimutatták azt, hogy megakadályozza a sejt elhalálozását, amelyet intenziv oxidativ stressz által kiváltott belső vagy külső tényezők okozzák.

  Továbbá, az Amerikai kutatók tanulmányai kimutatták, hogy a PQQ nemcsak védi a mitokondriumokat az oxidativ stressztől, állapotól, hanem elősegíti az új mitokondriumok spontán képződését az elöregedet sejtekben, ez a folyamat, spontán mitokondriális biogenézis néven ismert. Ez egy fontos öregedés elleni hatás.

  Sziv védő / kardioprotektor

  A San Francisco Egyetem kutatói Kaliforniából, a PQQ hatását vizsgálták, a Metoprolol-al viszonyitva, és rá jöttek, hogy a miokardiális infarktus esetén, ami a szivizom károsodásához vezet, megállapitottak, hogy a PQQ felsőbbrendű a Metoprolol-hoz viszonyitva, ami a szívizomban védelmet nyújt a mitokondriumoknak, az iszkémiás gyulladás a reperfúzió oxidativ okozta károk ellen. A PQQ-t vagy  szívinfarktus előtt vagy infarktus után az első órákban kell bevenni vagy beadni.

  Sugár védelem

  Azt tapasztalták, hogy a PQQ védelmet nyújt azoknak sejteken, amelyek sugárzásnak vannak kitéve, igy hasznossá válik  rákos betegeknél akik sugárkezelésnek vannak kitéve.

  Idegrendszer védő (neuroprotekció)

  PQQ, védelmet nyújt az agyban és az idegrendszerben található sejteknek a mitokondriumok sérülése ellen, öregedés esetekben, degeneratív betegség esetében, szenilitás, demencia, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, sclerosis multiplex,  amiloid laterális sclerosis, cukorbetegség ellen.

  Azáltal védi a kognitív egészséget, hogy elősegíti a sérült idegek helyreállítását, megvédi az idegsejteket az oxidatív károsodásoktól és a toxicitástól (beleértve a glutamát által kiváltott toxicitást is), és segít a sok neurodegeneratív betegségben gyakori degeneratív változások leküzdésében.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  BioPQQ– pirrokinolin-kinon nátriumsója (88% \ 17,65 mg PQQ-val), szerves, bakteriális fermentációval nyert20 mg
  Csomósodásgátló: zsírsavak magnéziumsói
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, víz

  Nettó súlya e = 10,2 g

  Nem tartalmaz: színezéket, tartósítószert vagy mesterséges édesítőszert, tejterméket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, erjesztőket, szóját, kukoricát, tojást, halat, tenger gyümölcseit, állati termékeket, sót, diót vagy GMO-kat.

  Használata alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára.

  Használat

  Az ajánlott adagolás (felnőttek számára): 1 kapszula naponta, étkezés közben, vagy szakember utasításai szerint.

  Szinegikusan hatásos, ha társítva van

  FIGYELMEZTETÉSEK

  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  GYÁRTÓ

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  A Bio PQQR egy japán termék, amelyet szabadalmaztatott természetes fermentációs eljárással fejlesztettek ki, az MCG (Japán) bejegyzett védjegye.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.