Activated Charcoal (Aktív szén)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  28.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A puffadás, a teltségérzet és a gázképződés az emésztési zavarok gyakori tünetei, amelyek kellemetlenek és kínosak. A Natural Factors aktív szén kapszula egy prémium formula a túlzott gázképződés tüneteinek enyhítésére. Étkezés utáni használatra készült, hogy enyhítse a puffadást, a nyomást, a fájdalmat, a teltségérzetet és a gázak miatti teltségérzetet.

  A szenet több száz éve használják a sürgősségi orvoslásban, és az utóbbi időben szélesebb körű előnyeiről is elismerték. Az aktív szén, a szén nagyon porózus formája, amely természetes, hajlamos a méreganyagok és más nehezen emészthető vegyületek csapdába ejtésére. Áthalad a gyomor-bél szakaszon, hatékonyan kötődik az emésztés során keletkező gázhoz, és megakadályozza, hogy kellemetlen gázokat termeljen.

  Az aktív szén kapszulák egyetlen lágy zselatin kapszulába vannak zárva, így sokkal könnyebben lenyelhetők, mint a hagyományos kréta alakú kapszulák. Minden puha gél 250 mg prémium aktív szenet tartalmaz felnőttek és 12 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. ISURA-tanúsítvánnyal rendelkezik a tisztaság szempontjából, és nem tartalmaz GMO-t. Az aktív szén kapszula nagyszerű választás mindazok számára, akik rendszeresen tapasztalnak kellemetlen gázokat és puffadást étkezés után, és nehezen ürítik ki a gázt termelő élelmiszereket, például a gabonaféléket és a tejtermékeket.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / lágykapszula:

  Aktív szén250mg
  Emulgeálószerek: Kókuszolaj, Napraforgó lecitin
  Kapszula: szarvasmarha zselatin, növényi glicerin, tisztított víz
  Sűrítőszer: sárga méhviasz

  Nettó súlya e = 96,39 g

  Nem tartalmaz: színezéket, tartósítószert vagy mesterséges édesítőszert, tejtermékeket, keményítőt, cukrot, búzát, glutént, erjesztőt, szóját, kukoricát, tojást, halat, tenger gyümölcseit, dióféléket vagy GMO-kat.

  Használat

  Az ajánlott napi adagolás (felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára): napi 2-4 lágy kapszula étkezés után, szükség szerint. 2 óra elteltével újra használható. Ne vegyen be 16 kapszulánál többet 24 órán belül. Szakorvosi javaslat nélkül ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

  Figyelmeztetések és óvintézkedések

  • Használat előtt forduljon kezelő orvosához, ha terhes vagy szoptat.
  • Forduljon kezelő orvosához, ha a tünetek két hétnél tovább fennállnak.
  • Használja az étrend kiegészítőt 2 óra eltéréssel a többi gyógyszertől.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • Más lehetséges ellenjavallatok: a bélrendszer anatómiai eróziói, mérgezések (erős savak és bázisok, vas alapú készítmények, malation, cianidok, szulfonilureák).

  GYÁRTÓ

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.