ACETIL-L-CARNITINE (ACETIL-L-KARNITIN) 500 MG – TÁMOGATJA A SZERVEZET FIZIKAI ÉS MENTÁLIS (ELME) MŰKÖDŐ KÉPESSÉGÉT

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  22.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Nem szabad összetéveszteni az L-Carnitine (L-Karnitin) aminosavval. Az L-Karnitin különösen a szív-érrendszerre hat, míg az Acetil-L-Carnitine (Acetil-L-Karnitin) (ALC) főként az agyra és az idegrendszerre.

  Az Acetil-L-Karnitin, az L-Karnitin aminosav biológiailag aktív formája. Áthatól a vér-agy határon, kedevező az idegrendszer egészségének fenntartásához. Az Acetil-L-Karnitin antioxidáns aktivitással rendelkezik, fontos az agy működésében mivel, segít az energia előállításában, a sejtek szintjén.

  Az enzimek és a sejt hordozók gyorsan átalakítják a karnitint a kívánt alakra és szállítják a szövetekbe. A karnitin és származékai kulcsszerepet játszanak a zsírok, szénhidrátok, fehérjék és az energia termelésben, mivel kritikus alkotóelemei a mitokondriális anyagcserében. Az Acetil-L-Karnitin (ALC) a karnitin legfontosabb származéka, és természetesen előfordul a szervezetben. Mivel az ALC biohasznosulása magasabb, éppen ezért képes átjutni a ideg membránokon keresztűl, ez által elősegíti a neurológiai – idegrendszer egészségének fenntartását.

  A karnitin szintje és származékai nélkülözhetetlenek a normális biológiai működéshez. A karnitin jelen van  étrendünkben, a vörös húsban és a tejtermékekben. Az emberek szervezete karnitint termelhetnek a lizin és a metionin aminosavakból. Bizonyos körülmények között azonban előfordulhat a karnitin hiány.

  Az ALC-t különféle körülmények között vizsgálták, ideértve a neurológiai (ideg) és kognitív rendellenességeket, a szív- és érrendszeri betegségeket, valamint a fáradtság és a fájdalom szempontjából (mint például a krónikus fáradtság szindrómában és isiában).

  A Provita termékcsaládban található Acetil-L-Karnitin használható a Konig PS 100+ termékben található foszfatidil-szerinnel együtt, különösen memória és kognitív problémák esetén ajánlott.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  N-acetil-L-karnitin-hidroklorid (500 mg. N-acetil-L-karnitin)604,58 mg
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, tisztított víz
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz
  Összesülési hatóanyag: szilícium-dioxid
  Emulgeálószer: magnéziumsó növényi zsírsavból

  Nem tartalmaz: színezékeket, tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, cukrot, búzát, glutént, élesztőt, szóját, kukoricát, tojást, halat, tenger herkentyűket, állati termékeket, sót, diót vagy GMO-kat.

  Használható vegetáriánusok és vegánok által.

  Nettó súlya = 51,36 g

  Használat

  A javasolt napi adag (felnőttek számára): 2 kapszula, 2 alkalommal/nap, lehetőleg étkezés közben, vagy szakember utasításai szerint.

  Figyelemeztetések

  • Ha idegesség vagy álmatlanság jelentkezik, és továbbra is fennáll vagy rosszabbodik, hagyja abba az étrend kiegészítő használatát.
  • Használat előtt forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat; ha nagy fehérje étrendet kell betartania, vagy ha epilepsziában, máj- vagy vesebetegségben szenved.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Használat

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.