ACAI BERRY CONCENTRATE 4:1 – ACAIRICH

    0 hozzászólás
    0 out of 5

    20.00 

    ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

    Leírás

    Az Açai bogyó (Euterpe oleracea) vagy brazil fácska egy másik olyan trópusi gyümölcs, amely nemzetközi elismerésben részesült kiváló hatásainak köszönhetően. Az utóbbi évek kutatásai kimutatták, hogy az Acai egy erős antioxidáns és egy olyan tápanyagforrás, amely létfontosságú Omega olajakat, E vitamint, foszfort és több polifenolt tartalmaz. Az Acai (Euterpe oleracea) kiváló flavonoid forrás, 33-szor többet tartalmaz, mint a vörösbor. Ezenkívül, az Açaí gyümölcse bőségesen tartalmaz polisterolokat, amelyeket általában a magas vérnyomás okozta tünetek kezelésére használnak.

    Az Açaí számos betegség kezelésére szolgál, mint például: ízületi gyulladás, gyulladások, szív- és érrendszeri betegségek, impotencia, táplálkozási hiányok, valamint az öregedés késleltetésére. Az Acai gyümölcse hozzájárul a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatának valamint a koleszterinszint csökkentéséhez, jó eredménnyel kezeli a retinopatikus cukorbetegséget, a fibrocisztitát és serkenti az immunrendszert.

    Az Acai gyümölcs rostjai 3-szor több lipidet, 7-szer több szénhidrátot, 118-szor több vasat, 9-szer több B1 vitamint, 8-szor több C vitamint és 50%-al több foszfort, proteint és kálciumot tartalmaz, mint a nyers tehéntej. Ugyanakkor 10-szer több a vitamint és antioxidánsokat tartalmaz mint a szőlő és 2-szer többet mint az áfonya.

    Az Acai fogyasztása hozzájárul a szív egészségének a megőrzéséhez, mivel nagyon nagy antocianin forrással rendelkezik, amely a szőllőhaj összetételében is szerepel. Magas kálcium tartalmának köszönhetően, az Acai igen jó hatással van a szív és az érrendszerre, csökkenti a csontritkulást, és a végbélrák valamint a mellrák kialakulásának a kockázatát. Az Acai – ban található E vitamin létfontosságú a szövetek regenerálódása érdekében. Magas rosttartalma serkenti a bélműködést és ez által csökkenti a végbélrák kialakulásának kockázatát.

    ÖSSZETÉTELE

    Összetevők / kapszula:

    4:1 koncentrátum acai gyümölcseiből (Euterpe oleracea) 0,15% cianidin-3-glükozidot és 7,5 mg aszkorbinsavat – C-vitamint tartalmaz500 mg
    Terhelési hatóanyag: rizsliszt131 mg
    Kapszula: (zselatin, tisztított víz)120 mg
    Összesülési hatóanyag: növényi magnézium-sztearát6 mg
    Szilícium-dioxid3 mg

    Nem tartalmaz: színezékeket, tartósítószereket vagy mesterséges édesítőszereket, tejtermékeket, kukoricát, szóját, búzát, erjesztőket.

    Nettó súlya e = 68,4 g

    Használat

    Az ajánlott napi adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula/nap étkezéskor vagy szakember utasításai szerint.

    Figyelmeztetések:

    • Ne használja, ha allergiás az Arecaceae családból származó növényekre.
    • Hagyja abba a termék használatát, ha bármilyen érzékenységet vagy allergiát tapasztal.
    • Ne használja a terméket terhesség vagy szoptatás idő alatt.
    • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
    • Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

    Gyártó

    Factors Group of Nutritional Companies Inc., 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA


    • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


    Mások a következőket is megvásárolták...

    *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.