Uriseptin d-manózzal – húgyúti fertőzésekre (hólyaggyulladásra)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  35.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A vizeletfertőzés tünetei a következők lehetnek: vizeléskor égő érzés, gyakori vizelés kis mennyiségű vizelettel, láz, hidegrázás, hátfájás vagy gyomor alatti fájás, hányás, sötét színű, zavaros színű vizelet vagy kellemetlen szagú vizelet.

  Egészen a közelmúltig, a húgyúti fertőzések számára (hólyahurut néven is ismert), vagy az elvándorlott fertőzés egészen a vese szintjéig, kizárolag ajánlott volt az antibiotikummal való kezelés. Az antibiotikummokkal az a baj, hogy ezek elrendeznek egy bajt, de egy másikat hozznak, vagyis elpusztítják a “jó” bélflórát és a candidóza megjelenéséhez vagy más gombás fertőzések megjelenéséhez vezethetnek. Emellet, az antibiotikumok nem hatékonyak az E.Coli baktérium ellen.

  Az E. Coli baktérium a csápjaival rácsatolódik a húgyúti falra, ezután oszlopokká alakul, ezek pedig vándorolnak a húgyúti fal mentén és még a vesékig is lejuthatnak.

  90%-ban a baktérium, amely a vizeleti fertőzéseket okozza, az a Escherichia Coli (E. coli). Ez a baktérium csápokkal rendelkezik, amelyekkel rácsatolódik az uretra, a húgyhólyag és a vese falaira. A csápok segítségével az E. Coli minnél fennébb vándorol a húgyúti úton, ahol oszlopokat formál, így pedig súlyos fertőzéseket szül.

  A D-mannóz természetesen megtalálható az áfonya gyümölcseiben, de kisebb mennyiségben.

  A D-manóz rácsatolódik nagyon az E. Coli baktérium csápjaira, úgy hogy ő már nem tud csatolva maradni a húgyúti rendszer falaiban és a vizelettel együtt kiürül. A kezelés ideje alatt ajánlott tehát, minnél több folyadékot inni, azért, hogy minnél többet tudjunk vizelni.

  Az Uriseptin tartalmaz még egy vizelethajtót, amely a Kanadai Boróka 4x koncentrált kivonatából van (Juniperus Communis).

  99%-át a vizeletfertőzéseknek ki lehet kezelni antibiotikum szedése nélkül, elegendő csak Uriseptin-t szedni vagy abban az esetben ha az E. Coli-n kívül még más baktériumok is léteznek, akkor a Goldenseal Coptis gyógyszerrel együtt lehet szedni:i

  ÖSSZETÉTELE

  D-Mannóz

  • Betula pendula gyantából való kivonvat
  300 mg
  Juniperus Communis (boróka)

  • 4:1 Kivonat
  145 mg
  Áfonya

  • gyümölcslé kivonat
  200 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

  Használat

  Az ajánlott adagolás: naponta 2 kapszula vagy az orvos tanácsai szerint.

  Ajánlások

  • Ajánlott minimum 4 héten keresztül szedni.
  • Bő folyadékkal kell bevenni.

  Figyelem

  • Kérdezzék még orvosukat e termék használatáról, hogyha terhesek vagy, ha szoptatnak.
  • Forduljanak orvoshoz, ha 4 hét után fennállnak még a tünetek.
  • Kérdezzék meg orvosukat e termék használata előtt, abban az esetben ha vérhigitó kezelést alkalmaznak, ha vesekővük van, vagy ha súlyos veseelégtelenségben szenvednek.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.