• Toxoplazmózis protokoll
  • Oregano Oil (oregánó olaj) - forte
  • Oregano Oil (oregánó olaj) - forte
  • Artemisinin forte
  • Astragalus 9000 forte - tumor elleni. Immunstimulátor
  • Super Immune Ultra
  • EDTA - biológiailag hozzáférhető kelát dinátrium
  • Lymphstream Maximizer

  Toxoplazmózis protokoll

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  303.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A toxoplazmózis a leggyakoribb parazita fertőzések egyike, amelyet Toxoplasmosis gondii protozoonok termelnek, amely az embernél két formában jelentkezik: veleszületett és megszerzett. A toxoplazmózis átadása az emésztőrendszeren keresztül történik (a hús elégtelen hőkezelése által, toxoplazmás cisztákkal szennyezett élelmiszerek, mint például a meg nem mosott zöldségek fogyasztása), nem megfelelően szűrt vízzel, vagy érintkezés útján fertőzött macska ürülékkel (a piszkos kéz), vagy levegő által (szennyezett levegő vagy transzplacentális útvonal (ha a fertőzés terhesség alatt történik), fertőzött vérátömlesztésen vagy szervátültetésen keresztül.

  Sok toxoplazmózisos újszülöttnél nem jelentkezik a fertőzés korai jele, de sok orvos akkor is antibiotikumos kezelést javasol. A megszerzett toxoplazmózis gyakran látens és tünetmentes, viszont, ha megnyilvánul akkor az alábbi tünetek jelentkezhetnek: duzzadt mirigyek a nyakon, ágyékban, a méhnyaknál, láz, izomfájdalom, fejfájás, hányinger, bőr irritációt formájában kiütések vagy szemtünetek mint pl. homályos látás, vörös szem. Súlyos formák általában olyan szervezetekben fordulnak elő, amelyek immunhiányosságal rendelkeznek.

  A gondii protozoon aszimmetrikusan szaporodik a sejtek szintjén, így pszeudocisztákat képeznek. Ezt követően a pszeudociszták a belső szervekeben elmeszesedhetnek.

  Orvosi vizsgálatok

  Szükséges meghatározni, immunvizsgálatok által, hogy jelen van-e a toxoplazmózis, ami negatív IgG és IgM pozitív IgG antitesteket eredményez.

  A csomag összetevői

  Artemisinin forte

  Artemisinin

  Étrendkiegészitő, vírusellenes, parazita ellenes, antibakteriális, megállítja a Hepatitis B és C vírus replikációt.

  3 doboz

  Oregano Oil (oregánó olaj) - forte

  Oregánó olaj (Oregano Oil)

  Vad oregánó olaj (Wild Oregano Oil), nagyon erős 80% karvakrol (Carvacrol) tartalommal. Antibakteriális, vírusölő, gombaölő, staphylococcus-ölő.

  1 üvegcse

  Astragalus 9000 forte - tumor elleni. Immunstimulátor

  Astragalus 9000

  Prémium minőség, szuper-koncentrált termék. A piacon található legerősebb Astragalus, tizenhétszer hatékonyabb, mint más Astragalust tartalmazó termékek.

  2 doboz

  Lymphstream Maximizer

  Lymphstream Maximizer

  Frissíti és segíti elvezetni a nyirkot a nyirokrendszerből, a mirigyektől. Erősíti az immunrendszert és növeli annak válaszreakciójának gyorsaságát, a nyirokkeringés serkentésével.

  1 doboz

  EDTA - biológiailag hozzáférhető kelát dinátrium

  EDTA

  Az EDTA termék a következő esetekben ajánlott: arteroszklerózis, meszesedés (kálcium lerakodások a belső szervekre), trombózis, visszérgyulladás, thrombophlebitis, vérlemez összesítés.

  1 doboz

  Super Immune Ultra

  Super Immune Ultra

  Kiválló vírus-, rák- és áttétes rákellenes. A legerősebb immunomoduláns, ajánlott legyengült vagy hiperaktív immunrendszernek.

  2 doboz

  HASZNÁLATA

  A protokoll célja a protozooa megsemmisítése, a kalcifikált / elmeszesedet ciszták eltávolítása, az immunrendszer helyreállítása és megerősítése.

  Figyelmeztetés

  • Használata előtt és után legalább 1 óráig ne fogyasszon tejtermékeket vagy állati zsírokat.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.