Elkelt

  Thymus+

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  17.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  A timusz (csecsemőmirigy), a nyirokrendszer fő szerve, amely a mellkas fölött helyezkedik el.  A csecsemőmirigy fő funkciója, hogy serkentse, támogasa az immunrendszer bizonyos sejtjeinek kialakulását, ugynevezett T-Limfociták, amelyek védelmet nyújtanak a gyulladást okozó idegen vírusoktól, baktériumoktól. A T-Limfociták védik a szervezetet és ellenőrzés alatt tartják  a rákos sejteket.

  A „naiv, ártatlan” limfociták az össejtekből származnak, amit a gerincvelő állit elő (generál). Miután a csecsemőmirigybe érkeznek , a nyirokrendszeren keresztül , ezek a limfociták serkentődnek (aktiválodnak) a Timozin hormon segítségével és aktív T-Limfocitáká alakulnak át.

  A csecsemőmirigy nagyon aktív a megszületéstől a serdülő korig. Serdüló kór után kezd elsorvadni, körülbelül 3%-ot évente. Ahogy öregszünk, bár a gerincvelő továbbra is termeli  a „naiv, ártatlan” limfocitákat, de mivel a csecsemőmirigy csökken, sokkal kevesebb T-Limfocitákat termel és az immunrendszer legyengüléséhez vezet.

  A legújjabb tanulmányok azt mutatják, hogy a Timozin hormonnak más funkciói is vannak, az–az serkenti a sejtek regenerálodását az artériális falakban, amelyek érelmeszesedettek (arteroscelrosis-osak). Ugyanakkor, a Timozin serkenti a szív sejtek vándorlását és a szív javitását. Ez különösen fontos, nemcsak a szív betegségek megelőzésében, hanem a szívroham (infarktus) által okozot károk kezelésében, javittásában.

  A csecsemőmirigy hidro kivonata, biztosítja a Timozin megfelelő bevitelét, ami szükséges a limfociták serkentésére, növekedésére, amelyeknek közvetlen hatásuk van az immunrendszerre valamint szükségesek a szív sejtek védelmezésére.

  A König-től a THYMUS+ termék, a csecsemőmirigy kivonat mellett, még tartalmazza a Hydrastis canadensis (Goldenseal) növényt és a D3 vitamint, amelyek szükségesek az immunrendszer serkentésére, ösztönzésére.

  ÖSSZETÉTELE

  Alkatórészek / kapszula:VNR*
  Vizes kivonat, állati eredetű csecsemőmirigy kivonat (Bos taurus)140 mg
  Hydrastis canadensis gyökér pór100 mg
  Kapszula: zselatin61 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz25 mg
  Összesülési hatóanyag (adalékanyag): növényi magnézium sztearát5 mg
  D3 Vitamin (0.5%-os kolekalciferol), lanolin júhgyapjúból a dikalcium-foszfát által50 mcg

  *Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011 / (EU) rendelet szerint.

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  Ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula, 2-szer egy nap (inkább üres gyomorra).

  Figyelem

  • Használata előtt forduljon orvosához ha átültetési (transzplant) műtéten ment keresztül vagy immunoszupressziv gyógyszerekt használ.
  • Ha ezt a terméket szeretné használni, forduljon orvosához, ha terhesség vagy szopatatás idő alatt van.
  • Forduljon orvoshoz ha immunrendszer erősitőket használ.
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.