Szerves germanium 132 fitoszterolokkal és béta-glükánnal

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  59.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  20 évvel ezelőt a Japán Tokai Sangyo cég találta fel ezt a technológiát, hogy szerves GE-132 germániumot nyerjen, mely terméket most, ezen módszer szerint gyártják, úgy Japánban mint az Egyesült Államokban.

  A szerves GE-132 germániumról azt mondják, hogy az élet kulcsa. Serkenti a szervezetet, hogy természetes interferon módon termeljen és elősegíti az NK sejtek és a makrofágok megszokszorodássát 300%-al, ezek pedig megtámadják a rákos sejteket, úgy terápiás, mint megelőző célal. A GE-132 egy oxigén hordozó, amely serkenti az oxigénálást és a méregtlenítést a sejtek szintjén.

  A fő funkciói a szerves germániumnak a következők:

  Biztosítja a szabad elektronokat és azért úgy van minősítve mint az antioxidánsok “édesanyja”.

  Semlegesíti a pozitív töltéseket, miközben átalakítja a méregeket a vízben. Meg kell jegyezni azt, hogy a mérgek a az élelmiszereből születnek, azért mert egy része ezeknek nincs megemésztve (emésztési rendeleneségek) és úgy maradnak, mint sejtanyagok “nem elégetve”. Ismert az, hogy a szervezet “égessen”, oxigén használódik fel, amelyet a szervezet a sejtekből vonja ki, megfosztva őket, ami szigorúan szükséges élet elem. A Germánium „elégeti” ezeket az élelmiszer hulladékokat, elektronokat adományoz és így megtakarítja a sejt oxigénjét. Ez a folyamat annyira alapvető az egészséges szövetek helyreállításának és fenntartásának, hogy azt lehet mondani, hogy ez az “elektronikai technológia” az egyetlen erős orvosság bármilyen betegségre.

  Megerősíti az immunrendszert

  Meggazdagítja a szervezetet oxigénnel (az oxigénhiány a kulcsfontosságú tényező az egészségi állapotban, a rák vagy a gyulladásos folyamatok kezdeményezésénél áll).

  Egy elsődleges segítség az öregedés ellen. A GE-132 talán a leghatékonyabb méregtelenítő az egész közül, amelyek léteznek.

  A szerves Germánium használata a rák terápiában nagyon alaposan tanulmányozva volt Ázsiai Japán doktor által.

  A mechanizmus, amely ennek a terápiának az alapján áll, az a sejtek oxigenálása és a mérgező anyagok eltávolítása a szerves Germánium segítségével.

  A szerves germánium ajánlott a rák terápiás kezelésében, mint kiegészítő, társítva más speciális apoptózist indukáló termékekkel (a rákos sejtek meghalása). Szinergikusan hat az AHCC, I-3-K (Indole-3-Karbinol) és Super Immune. Jól társítva hat a terápiás gombákkal REISHI 5000 (Ganoderma) amelyet fokozza (1 germánium kapszula/nap) es a C vitamin.

  A könig szerves germánium ge-132 egyesíti a tiszta szerves germániumot (Germanium Sesquioxide), két erős immunmodulátorral, a fitoszterol-al (amely 40% béta-szitoszterolt tartalmaz) és béta-glükánnal 1.3/1.6, így egy többerejű szingergikus formulációt gyárt, amely egyedi a piacon.

  ÖSSZETÉTELE

  Sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) hidroetanolos kivonat 60%/50 mg béta-1,3 D-glükán/béta-1,6 D-glükán tartalommal70,2 mg
  Ganoderma tsugae 100:1 arányú etanolos kivonata 95%/50 mg bisz (2-karboxi-etil-germánium-szkvioxiddal)51,9 mg
  Fitoszterolok komplexe (szójabab magvak etanolos kivonata/Glycine hispida, 44%/22,3 mg béta-szitoszterollal)50 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz95 mg
  Kapszula: zselatin60 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

  HASZNÁLATA

  A javasolt adagolás: 1-2 kapszula/nap vagy a kezelő orvos tanácsai szerint.

  Figyelem

  • Forduljon kezelő orvosához ha terhesség vagy szoptatás ideje alatt  van és szeretné használni ezt a terméket, vagy ha autoimmun betegségekben szenved.
  • Szójára allergiás személyeknek, nem ajánlott.
  • Ne haladják meg a napi ajánlott adagot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Kapcsolódó termékek:

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.