Revital-TA – öregedés elleni telomeráz aktivátor

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  73.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Axióma

  „Addíg maradunk fiatalok, amíg a sejtjeink fiatalok és addíg élünk amíg a sejtjeink élnek.”

  Leírás

  A telomerek a DNS szekvenciái, amelyek a kromoszómák végein helyezkednek el, mint valami védő köpeny. Azokkal a kis műanyag darabokkal voltak összehasonlítva, amelyek a fűzők végét védik a kibomlástól. A kromoszómák tartalmazzák a genetikai anyagot. A kromoszómák károsodása ezek károsodásához így a genetikai állomány károsodásához vezethet ugyanakkor a kromoszómák más kromoszómákkal való összeolvadása, mutáns DNS-t eremdényezhet.

  Tolomeri1961-ben Hayflick kijelentette, hogy az öregedés egy morfológikus és biokémiai elváltozások folyamatával jellemezhető stádium, amely során a test sejtjei fokozatosan leállnak és nem osztódnak tovább, hiszen elérik a határt – a megújulás így az élet határát. A sejtek megújulása egy olyan folyamat amely során a sejt osztódik és így egy hozzá teljesen hasonló sejt jön létre, amely ugyanolyan DNS-t tartalmaz. James Watson, a DNS feltalálója felfedezte azt, amit a “a véges megújulás problémájának nevez”, vagyis a a sejt azon tulajdonsága amikor nem képes a DNS szabályos másának létrehozására, így ennek egy kis, a végein található részecske nem megfelelő másolat és ezt nevezzük telomérnek. Az orosz Olovnikov megtalálta az összeköttetést a véges megújulás problémája és a Hayflick által leírt leírt celluláris öregedés között. Olovnikov szerint “a véges megújulás problémájának” az oka a kromoszómák végének fokozatos megrövidülése, amely úgy működik, mint egy “molekuláris óra” és meghatározza az élet során a maximális sejtosztódás számát, így dikerk módon szabályozza az öregedés folyamatát és a személy élettartamát

  A sejtek osztódása és megkettőződése egy természetes folyamat amely során a sejtek természetes módon kicserélődnek. De úgy, ahogy azt Hayflick kijelentette, a sejt csak egy bizonyos ideig osztódhat, így meghatározza a fizikai életkort és a személy életkorát. Az osztódások száma a telomérek hosszúságától függ.

  Hayflick “az osztódás határai” elmélete és a legújabb statisztikai kutatások alapján az ember elérheti a 120-125 évet. Minden sejtosztódás után a telomérek megrövidülnek, addíg a pontig, amíg elérik a határt és nem osztódhatnak tovább. Beáll az öregedés folyamata, amikor a sejtek elkezdenek elöregedni és elhalnak (apoptózis). Abban az esetben amikor a telomérek túl rövidek és a sejt mégis továb osztódik, a kromoszóma elkezd szétbomlani és egy működésképtelen sejthez vezet vagy elkezd más kromoszómákkal egyesülni, ami genomikus instabilitáshoz vezet, amely rákos megbetegedést okozhat.

  Ahogy minden személy genetikailag különböző és egy pszichikailag-fizikailag különböző környezetben él, a telomérek megrövidülése is különbözik, amely az élettartam különbözőségét vonja maga után.

  A legyengült immunrendszer úgyszintén hozzájárulhat a telomérek megrövidülésének a felgyorsításához, amely gyors öregedéshez és egy rövidebb élethez vezethet. Ugyanakkor a limfocita és granilocita telomérek megrövidülése úgyszintén egy legyengült immunrendszerhez vezet egy “bűvös” kört alakítva ki ezzel. A vérben található immunsejtek az őssejtekből regenerálódnak. Ezért létfontosságú tehát, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű őssejtet termeljen. A nem megfelelő mennyiségű őssejt a limfociták és a granulocitáj populációjának elöregedéséhez vezet, a telomérek megrövidülésének köszönhetően.

  A következő ábra a limfocita és granulocita telomérek statisztikai fejlődését mutatják be a kronológiai életkorhoz viszonyítva

  Limfociták és granulociták

  2009-ben Carol Greider és Elizabeth H. Blackburn Nobel díjat kaptak azért, mert felfedezték a telomeráz enzim működését. A telomeráz enzim egy a szervezet által termelt enzim, amely a DNS-ben található telomérek integritását és hosszúságát szabályozza.

  Ahogy telnek az évek a szervezet nem képes elegendő telomerázt termelni egyidejűleg és a ezek működési mehanizmusai is lassulnak, mindez a természetes öregedéshez vezet. Ezeknek az igen fontos enzimeknek az normális működését és keringését azonban bizonyos elemek megzavarhatják (legyengült immunrendszer, nem megfelelő táplálkozás, szabadgyökök, rendezetlen életmód, nagyvárosi élet okozta stressz, lelki állapotok, gyakori megbetegedés stb.) és ezek az öregedési folyamat felgyorsulásához vezetnek. Abban az esetben, amikor nem megfelelő mennyiségű telomeráz kering a szervezetben, vagy amikor a zavaró tényezőknek köszönhetően a telomeráz nem tud hozzákapcsolóni a sejtmaghoz, a telomérek szabályozása nem működik megfelelőképpen és ez ezek megrövidülésének felgyorsulásához vezet, amely gyors megöregedést és a különböző korhoz köthető degeneratív betegségek idő előtti megjelenését eredményezik.

  Tehát a megkettőződő szomatikus sejtek telomérjeinek a hosszúsága fordítottan arányos a korral és a korral járó betegségekhez köthető, amelyek közé a szív és érrendszeri betegségeket is soroljuk. A telomérek rövidüléséhez köthető az olyan típusú betegségek kialakulása is mint például a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az inzulinnal szembeni ellenállás, a túlsúlyosság, az arterioszklerózis, az érrendszeri demencia valamint más degeneratív betegségek. Ugyanakkor összefüggést állapítottak meg a telomérek hosszúsága és a szív és érrendszeri betegségek okozta elhalálozás között is.

  Egy erős immunrendszer és a megfelelő mennyiségű telomeráz fenntartásával, a telomerek hosszúsága szabályozható így megállíthatóak a degeneratív betegségek, az öregedés folyamata lassítható és az öregedés okozta elemek visszafordíthatóak. Egyes kutatókban felmerült a félelem attól, hogy a telomeráz serkentése a malignikus sejtek halhatatlanságához vezet. Ez az elmélet azonban megdölt, mivel kiderült, hogy a malignikus sejtek de facto halhatatlanok és a telomérikus működésük különbözik a normális sejtekétől.

  A kronológikus kor, a fiziológiai kor és a öregedési folyamat visszafordítása (Anti-Aging)

  A kronológikus kort a leélt évek számával határozzuk meg. A fiziológiai kort egy személy életkora és fiziológiai jellemzői (megjelenés, a szervek működőképessége) szerint határozzuk meg, mint ahogy a népi mondás is tartja (nem mutatja a korát). Egy személy lehet 50 éves és a fiziológiai kora lehet 40 év, ami azt jelenti, hogy a szervezete hasonló egy egészséges 4o éves személy szervezetéhez.

  Az öregedés ellen folytatott harcban azonban nem elegendő csak a kronológikus élettartam kinyújtása. Csökkenteni kell és vissza kell fordítani a fiziológiai öregedés folyamatát.

  A Konig Revital-Ta™ telomeráz aktiválója egy olyan egyedülálló molekuláris formulát tartalmaz, amelynek célja a telomeráz enzim termelésének és keringésének a serkentése valamint tápanyagok biztosítása a normális sejtosztódás és a DNS szabályos megkettőzése érdekében

  Melyek a KÖNIG REVITAL-TA alapösszetevői?

  • A telomeráz működését közvetlen módon szabályozó összetevő a TA-100S. A TA-100S egy kis méretű Cycloastragenolszulfatát-molekula (1-2 molekulás klaszter). A Cycloastragenol, a IV Astragaloszid aglikona, amint azt a kutatások bebizonyították az egyik lehgatásosabb telomeráz serkentő, amely nem csak a szervezetet serkenti arra, hogy megfelelő mennyiségű telomerázt termeljen, hanem ennek keringését is elősegíti. Ennek szulfatálása egy egyedi módszer által nem csak megnöveli a bél szintjén a felszívódását, hanem a hatékony felhasználását is.
  • A IV Astragaloszida egy triterpenoid, amely szinergikusan hat a Cycloastragenollal.
  • A koncentrált Colastra 30% G típusú immunoglobulint (ehér vértestet) tartalmaz és a 20x-an koncentrált Astragalus kivonattal erősen serkentő hatással vannak az immunrendszerre, amely igen fontos a telomérek és a DNS integritásának a megtartása szempontjából.
  • A Colastra ugyanakkor olyan növekedési faktorokat is tartalmaz, amelyek létfontosságúak a sejtek szomatikus osztódása érdekében.
  • A Saccharomyces Cervisiae-ből kivont P43-as protein fontos a telomeráz sejtmagban való megtapadása érdekében, amely nélkül a telomerikus hatás lecsökken vagy elmarad.
  • A nukleikus savak és főleg az RNS (Ribonukleinsav) olyan polinukleotidokat tartalmaz, amelyek elősegítik a telomérek szabályos megkettőződését a sejtosztódás során.
  • A Revital-Ta ugyanakkor egy amminósav láncot is tartalmaz, amelyek az orosz Olovnikov bizonyítása szerint mellékfaktorokként szerepelnek a telomérek integritásának a megőrzésében.
  • A Revital-Ta minden összetevője szinergikusan hat a DNS telomérjeinek a javítása, ezek hosszúságának a megőrzése érdekében, ugyanakkor a sejtek megújulását szorgalmazza a sejtosztódás és a DNS megkettőződésének a serkentése által.

  Kérdések és válaszok

  Találtam a kereskedelemben más termékeket is, amelyek IV Astragalosidát tartalmaznak és a telomerázt aktiválják. Miben különböznek a Revital-Ta-tól??

  Számos IV Astragalosidát tartalmazó termék található a kereskedelemben, főleg az Amerikai Egyesült Államokban. De az egyetlen összetevő, amelyet klinikai kutatásoknak vetettek alá az a TA-65, egy olyan molekula, amelyet a cicloastragenolból deriváltak és amelyet a Geron Corporation gyárt és az amerikai TASciences cég forgalmaz. A Revital-Ta-ban megtalálható TA-100-S úgyszintén egy kis méretű molekula, amelyet laboratóriuni körülmények között 99,9%-os tisztaságú Cikloastragenol klaszterekből deriváltak.

  A TA-100S kitűnő hatékonyságot és biodiszponibilitást nyer egy „bio-szállítóhoz” való kapcsolódás által, ami egy kén alapú molekula és amellyel könnyen áthatolhat a sejtfalon, így rögtön felszívódik az emésztő rendszerben. A Revital-Ta kapszulák ugyanakkor rezisztensek a gyomornedvekre (amelyek károsíthatják a TA-100-S molekulát) így érintetlenül jut el a belekbe, ahol gyorsan felbomlik és a benne található aktív hatóanyagok rögtön felszívódnak a vérben. A IV Asztragaloszid nem aktíválja közvetlen módon a telomerázt.

  Viszont szinergisztikus támogatást nyújt főleg az immunrendszer serkentése által. A Revital-Ta tartalmaz többek között a 250 mg 20x-os koncentrációjú Astragalust és ez által körülbelül 50-55 mg beépített IV Astragaloszidát biztosít.

  Ugyanakkor a Provita Nutrition Astragalus 9000 terméke 80-90 mg IV Astragaloszidát tartalmaz. Így azoknak a személyeknek, akik több IV Astragaloszidát szeretnének a szervezetükbe juttatni javasoljuk napi 1 x Astragalus 9000 tablettát. De a telomeráz aktiválása csak egy eleme az öregedési folyamatok lassítási, megállítási és visszafordítási, rendkívül összetett folyamatainak. A telomeráznak rá kell kapcsolódnia a sejtmagra annak érdekében, hogy hatása legyen. Ugyanakkor a sejteket serkenteni kell annak érdekében hogy osztódjanak, az immunsejtek esetében pedig megfelelő mennyiségű őssejtre van szükség. Ezen kívül szükség van a DNS szabályos megkettőződése érdekében a telomeráz létfontosságú elemének, a Human Telomerase Reverse Transcriptase (hTERT) serkentésére.

  A Revital-TA egy olyan összetett termék, amely ilyen irányba is kifejti hatását, amely nélkül nem érhetőek el a várt eredmények.

  ÖSSZETÉTELE

  TA-100S (SM Cycloastragenol-szulfát)5 mg
  IV Astragalosid25 mg
  30% Colostrum IgG50 mg
  Saccharomyces Cerevisiae kivonat (P43)10 mg
  L-carnosin35 mg
  L-histidin55 mg
  L-alanin55 mg
  L-glutamin55 mg
  L-glycin55 mg
  Aszparaginsav45 mg
  Placenta kivonat25 mg
  Nukleinsav (RNA)25 mg
  Astragalus membranaceus 20:1 PE250 mg

  Használat

  A javasolt napi adagolás (kimondottan felnőttek számára):

  • 2 kapszula naponta éhgyomorra lefekvés előtt vagy a szakorvos utasításai szerint.
  • 50-60 éves kor fölött vagy hangsúlyos fizikai öregedés esetén a napi adagot maximum 4 kapszuláig lehet emelni.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.