PTERO GENE (PTEROSTILBENE) – ÖREGEDÉSGÁTLÓ, TÁMOGATJA A FOGYÁST

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  62.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  Mi a Ptero Gene?

  Az antioxidánsoknak sok faja létezik, de nem minden antioxidáns jön létre egyenlő mértékben. A pterosztilben egy fenol, amely kémiailag hasonlít a resveratrolhoz, a megnövekedett biohasznosulásban különbözik a resveratroltól, jól meghatározott aktivitással rendelkezik a szervezetben. A Pterostilbene-t a Pterocarpus marsupium fás száraiból vonják ki, míg a resveratrolt a Reynoutria japonica (a Fallopia japonica és a Polygonum cuspidatum szinonimája) gyökéréből nyerik. Bár mindkettő antioxidáns, a resveratrol és a pterostilben specifikus antioxidáns hatásokkal egészítik ki egymást.

  A resveratrol antioxidáns hatása biztosítja a kalória-korlátozás (CRT) mimetikus és telomer fenntartó tényezőinek aktiválódását. A fő eredmények: a szív- és érrendszerre, öregedésgátló és zsírégető. A Pterostilben antioxidánsként működik az AMPK (az AMP-vel aktivált protein-kináz) aktiválásával, amely szabályozza az energia-anyagcserét, valamint a sirtuin 1 működésben való hozatalával együtt.

  Az elhízás és az öregedés csökkenti a Sirtuin 1-et (1, 2), amely a NAD-tól függ. Ezért a NAD + szint növekedése fokozhatja a pterostilbene hatását. A SIRT1 az egyik legfontosabb transzkripciós tényező, amely számos sejtaktivitást meghatároz, például: energiacsere, sejt túlélés, DNS-stabilitás, gyulladás és a cirkadián ritmusok (élettani napszaki ritmusok) (3).

  A Quercetin – kvercetin egy antioxidáns, amely kiegészíti a resveratrolt és a pterostilben-t. Ugyanakkor, amikor a kvercetin és a közepes láncú triglicerideket (MCT) társítják resveratrollal és pterostilbene-vel, biohasznosulásuk növekszik. A BioPerine® (Sabinsa Corp. USA) növeli a resveratrol és a többi (4) összetevők biohasznosulását.

  Számos tanulmány kimutatta, hogy a pterostilbena különféle farmakológiai tevékenységekkel rendelkezik a betegségek megelőzésében és kezelésében, többek között: gyulladás, rák, cukorbetegség, diszlipidémia. A pterostilben pozitívan hat az alábbiak esetén: sejtes stressz, gyulladás és az Alzheimer-kór patológiájára azáltal, hogy szabályozza a PPAR-α expressziót (az inzulinérzékenységet szabályozó receptorok), amelynek modulációs potenciálja nagyobb, mint a resveratrolé (5).

  Összegzésképpen elmondható, hogy a Ptero-Gene a sejtanyagcsere szintjén hat.

  Kinek van szüksége a Ptero Gene-re?

  A komplex öregedésgátló csomag részeként is használható az egészség megőrzéséhez, különösen az energia-anyagcsere modulálásával és a zsírsav-oxidáció csökkentésének érdekében.

  Az energia-anyagcsere szabályozása elősegíti a zsírégetést és ennek következtében fokozatosan a fogyást, miközben javítja az inzulinhasználatot (cukorbetegeknél) (6).

  Tudta, hogy: A Sirtuin 1 a SIRT1 hosszú élettartamú gén által kódolt fehérje.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / adag:

  Resveratrol (500 mg Polygonum cuspidatum gyökérből, 20% transz-resveratrollal)100 mg
  MCT / közepes láncú trigliceridek (285,714 mg maltodextrin kókuszdió gyümölcsburgonya kivonatból  / Cocos nucifera)200 mg
  Pterostilben (111,112 mg Pterocarpus marsupium fából, 90% transz-pterostilben)100 mg
  Kvercetin-dihidrát (41,052 mg hidroetanol-kivonat japán akác virágrügyeiből / Sophora japonica, 95% kvercetinnel)39 mg
  Piperin (14 736 mg fekete bors / Piper nigrum gyümölcs hidroetanolos kivonatából, 95% piperinnel)14 mg
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz
  Antioxidáns: aszorbil palmitát
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz

  Nem tartalmaz: tojást, glutént, búzát, kukoricát, szóját, erjesztőt, diót, édesítőszert, ízesítőt vagy mesterséges színezéket, vagy GMO-kat.

  Nettó súlya e = 35,238 g

  Használat

  A javasol napi adagolás (felnőttek számára): napi 2 kapszula, egyetlen adagban.

  Ajánlat: 

  Figyelmeztetések és óvintézkedések:

  • Forduljon szakemberhez, ha terhes vagy szoptat.
  • Ne lépje túl a napi fogyasztáshoz ajánlott adagot.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
  • Alkalmas vegánoknak és vegetáriánusok számára.

  BIBLIOGRÁFIA

  1. Pterostilbene Monograph, Alternative Medicine Review, Volume 15, Number 2
  2. Yi-Rong Li et al., Effect of resveratrol and pterostilbene on aging and longevity, International Union of Biochemistry and Molecular Biology, Volume 44, Number 1, January/February 2018, Pages 69–82
  3. Alessandra Stacchiotti et al. – Resveratrol snd Sirt1 Activators for the treatment of Aging and Age-related diseases, http://dx.doi.org/10.5772/intechopen.78977-2018, Chapter 6
  4. James M. Smoliga and Otis Blanchard, Enhancing the Delivery of Resveratrol in Humans, Molecules 2014, 19, 17154-17172
  5. Hui-YunTsai et al. Biological actions and molecular effects of resveratrol, pterostilbene, and 3′-hydroxypterostilbene, Journal of Food and Drug Analysis, Volume 25, Issue 1, January 2017, Pages 134-147

  Gyártó

  Provita Nutrition & Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2 CANADA.


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.