Elkelt

  PQQ Koenzim – sejtvédő és szívvédő

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  36.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  Leírás

  A mitokondrium, az a „motor” amely táplálja és irányitja a sejtek működését. A PQQ a legújabb tudományos felefedezés, amelyet számos terápiás alkalmazásokban használnak. A PQQ-t, a szervezet nem tudja szintetizálni, előállitani, éppen ezért egy meghatározott nélkülözhetetlen tápanyag a szervezetünk számára, amelyet  más utakon keresztül kell pótolni. 2010-ben, a kaliforniai Davis Egyetem kutatói nyilvánosságra hozták a kutatások eredményeit, amelyek által kimutatták, hogy a PQQ kritikus szerepet játszik a sejt (celluláris) utak jelátvitel aktiválásában (mőködésében), (cell signailing pathways), közvetlenül részt vesz a sejt energetikai anyagcseréjében és a fejlődésében.

  A  jel molekulák aktiválása

  A kaliforniai egyetem kutatói ellemezték PQQ befolyásolását, a sejt jelátvitel utjait, amelyek részt vesznek az új mitokondriumok generálásában és megállapitották, hogy a PQQ, 3 molekuláris jelt aktivál, amelyek a sejtekben spontán, bio-genetikus, új mitokondriumokat eredményeznek:

  1. PQQ aktiválja a PCG1-et, egy szabalyzó mestert, amely mózgósitja a sejt választ a különböző külső triggereknél.  Közvetlenül serkenti a géneket, amelyek elősegitik a sejtek proliferációját, szaporodását, növekedését, és légzését. Pozitiv hatásal van a szervek összes sejtjeinek működésére.
  2. PQQ serkenti a CREB  protein (fehérje) jelét, amely serkenti az új mitokondriumokat.
  3. PQQ szabályozza a nemrég felfedezett DJ-1 proteint (fehérjét), amely szerepet játszik a sejtek működésében és túlélésében. DJ-1-ről  kimutatták azt, hogy megakadályozza a sejt elhalálozását, amelyet intenziv oxidativ stressz által kiváltott belső vagy külső tényezők okozzák.

  Továbbá, az Amerikai kutatók tanulmányai kimutatták, hogy a PQQ nemcsak védi a mitokondriumokat az oxidativ stressztől, állapotól, hanem elősegiti az új mitokondriumok spontán képződését az elöregedet sejtekben, ez a folyamat, spontán mitokondriális biogenézis néven ismert. Ez egy fontos öregedés elleni hatás.

  Szivvédő / kardioprotektor

  A San Francisco Egyetem kutatói Kaliforniából, a PQQ hatását vizsgálták, a Metoprolol-al viszonyitva, és rá jöttek, hogy a miokardiális infarktus esetén, ami a szivizom károsodásához vezet, megállapitottak, hogy a PQQ felsőbbrendű a Metoprolol-hoz viszonyitva, ami a szivizomban védelmet nyújt a mitokondriumoknak, az iszkémiás gyulladás / a reperfúzió oxidativ okozta károk ellen. A PQQ-t vagy  szivinfarktus előtt vagy infarktus után az első órákban kell bevenni vagy beadni.

  Sugár védelem

  Azt tapasztalták, hogy a PQQ védelmet nyújt azoknak sejteken, amelyek sugárzásnak vannak kitéve, igy hasznossá válik  rákos betegeknél akik sugárkezelésnek vannak ki téve.

  Idegrendszer védő

  PQQ, védelmet nyújt az agyban és az idegrendszerben található sejteknek a mitokondriumok sérülése ellen, öregedés esetekben, degenerativ betegség esetében, szenilitás, demencia, Alzheimer-kór, Parkinson-kór, sclerosis multiplex, amiloid laterális sclerosis, cukorbetegség ellen.

  A PQQ akkor szivódik fel jobban, ha L-Glicin aminosavval van párositva, és ha foszfolipidel és foszfatidilkolinnal van “beöltöztetve”.

  König PQQ Coenzyme tartalmazza a PyrroloQuinoline Quinone-t, a hozzákapcsolt L-Glicin aminosavat és fedett foszfatidikolint, ilyen módon bio-hatékonysággal rendelkezik, ugyanakkor hatása 4-szeresre növekedik, ami sokkal nagyobb mint az egyszerű PQQ-nál.

  PQQ természetes uton kapjuk, egy erjedési folyamatnak köszönhetően, ami Japánban van szabadalmazva.

  ÖSSZETÉTELE

  ÖsszetevőkMenny. / kapsz.%VNR
  Terhelési anyag: mikrokristályos cellulóz165 mg**
  Foszfatidikolin (szója lecitinből / Glycine hispida)100 mg**
  Kapszula: zselatin61 mg**
  PQQ por / pironochinolin – chinona (baktériumok által erjesztett glükoz az L-Glicin támogatásával)15 mg**
  E-vitamin (d-acetat alfa-tocoferol-bol)10 mg83%
  Összesülési hatóanyag: növényi magnézium sztearát5 mg**

  *VNR = Táplálkozási referenciaértékek – 1169/2011 /(EU) rendelet szerint.

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, szóját, kukoricát.

  Nettó tömeg e = 10,71 g.

  Használat

  Ajánlott adagolás (csak felnőttek számára): 1 kapszula/nap, inkább üres gyomorra.

  Figyelmeztetések

  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.
  • Forduljon kezelő orvosához, ha terhesség vagy szoptatás idő alatt szeretné használni ezt a terméket.
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  Ajánlás


  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.