Nem szintetikus GABA P5P (gamma-aminovajsav)

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  22.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  A GABA (gamma-aminovajsav) egy idegküldő gátló, amely a központi idegrendszerben van előállítva, és amelynek a koncentráció képessége csökken a korral együtt. Ez az aminosav az agy által van használva, hogy keltse a nyugodtságérzést és a nyugodtság (az ideges érzésnek a megnyugtatása).

  A GABA a glumátból van szintetizálva a B6 vitamin jelenlétében.

  Hogy hat a GABA?

  Megsemmísíti a glumát ösztönző hatásait, antagonikús idegküldő az agyban sekreálódva. Más szavakkal, a GABA az agy elsődleges fegyvere a stressz és az idegesség ellen. Így segít az idegsejtek épségének a megtartásában, megelőzve az “égést”, vagyis ezeknek a fárasztását. A GABA a hipotalamuszban is jelen van, ez az a mirigy amely szabályozza az ösztönzési funkciókat, ilyen az alvás, mint egyes agyalapimirigyi (agyalapi) tevékenységeket, mint például: a növekedési hormon szintjének (HGH) a szabályozása.

  Milyen hatása van a GABA-nak?

  • Relaxáló (pihentető) hatása van és lecsökkenti az egészséges személyeken szorongás. A hatása a gyógyszer bevevése után körülbelül egy óra után jelentkezik.
  • Támogatja a pihenést és az alvást, anélkül, hogy szédülést vagy zavaró érzést keltene, mint egyes altatók vagy szintézises relaxálók (pihentetők).
  • Lecsökkentheti a bármilyen fájdalmak erősségét, a stressz csökkentése által.
  • Jó hatással van az epilepsziában szenvedőkre, azokra akik nem reagálnak a hagyományos gyógyszerekre.
  • Javítja a kognitív funkciót az idősebb embereknél.
  • Megnöveli a HGH váladékot (növekedési hormon), különösképpen fizikai erőfeszítés után, sok sportoló azért használja, hogy az erőfeszítés után pihenjen. Segíti az izomnövekedést is.

  Maximális hatásért javasolt, hogy a GABA-t éhgyomorra vegyék be (például rögtön fizikai mozgás után vagy lefekvés előtt), de minimum 30-45 perccel azelőtt vagy miután ettek vagy más gyógyszer bevétele után.

  A GABA nagyon sok klínikai tanulmányra volt kitéve, pánikroham esetekre, pszihikai esetekre és anyagokkal való visszaélés esetekre (alkoholizmus, drogok). A vizsgáltok kimutatták, mint egy pánikrohamokban, a GABA szintje 22%-al csökken. Az összes tanulmány a GABA termék bevételének a hasznosságát mutatta a szorongás csökkentésében, a természetes pihenésre és stressz helyzetekben az idegsejtek megvédésere.

  Szkizófréniában szenvedő betegeknél GABA hiányt állapítottak meg.

  Mi által lesz különleges a GABA természetes gyógymód?

  Először is abban, hogy nem egy szintetikus termék, amilyenek a legtöbb GABA kiegészítők a piacon. A GABA egy természetes forrásokból származó kivonat.

  Másodsorban pedig, egy olyan termék, amely a Pharma GABÁ-ból nyert koncentrátum, mely egy tisztaságot és egy maximális hatékonyságot nyújt. Mivel nem szintetikus, nem szükséges, hogy nagy adagogban keljen bevenni, mint a szintézis formákat és nincsenek mellékhatásai.

  Harmadsorban, ha a König társította az L-glutaminsavval és a P5P-el (piridoxál-5-foszfát), mely egy koenzim formája a B6 vitaminnak. A tanulmányok úgy mutatják be, mint a leghatékonyabb a GABA műveletek megerősítésében. Az L-glumatinsav is nagyon fontos a GABA anyagcseréjében és ezzel egyidőben egy fontos idegküldő a következő funkciókra: kognitív, tanulásí és memóriai.

  Összetétele

  Gaba (Gamma-aminovajsav) természetes forrásból500 mg
  Glutaminsav100 mg
  B6 vitamin (piridoxal-5-fosfat)15 mg

  Használata

  Az ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta kétszer, vagy az orvos utasítása szerint.

  Figyelmeztetés

  • Keresse fel orvosát, ha szorongásra előirt allopátiás gyógyszereket szed.
  • Terhesség vagy szoptatás ideje alatt ne használja!

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.