Elkelt

  Nattokinase (nattokináz) forte

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  28.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Nincs készleten

  LEIRÁS

  Ajánlott keringési betegségeknek, mint például: az agyi torlódás kockázatának megelőzéséhez, agyi torlódás következményei érdekében, angina pectoris (szívtáji szorító fájdalom), stagnáló (pangó) vénás tromboembólia, ateroszklerózis, fibromialgia, fáradtság, időszakos sántitás, patologiai retinális szem, magas vérnyomás, cukorbetegség, mélyvénás trombózis és artériális embólia ellen.

  A Nattokinase-t, 1998-ban Dr. Hiroyuki Sumi, japán tudós fedezte fel, erjesztés útján, a Bacillus natto baktérium jelenléte által.

  Étrendünk különböző élelmiszereket tartalmaz, amelyek a koleszterin növekedéséhez vezethet, lerakódásokat az erekre (artériákra) és gyulladást az erekben (artériakban). Ez megteremti a kedvező környezetet a vérrögök képződéséhez, a szívbetegségnek és az agyvérzésnek. Az atheroma lemezkék veszélyesek nemcsak azért, mert összehúzza a véráramlást, de a legrosszabb esetben leválhatnak az erekről, bejutnak a vérkeringésben, ami szívinfarktushoz vagy agyvérzéshez (agyi torlódáshoz) vezethet.

  A szervezet bizonyos anyagokat termel amely átalakitja a fibrinogént fibrinná. A fibrin hozzájárul a vörösvérsejtek összesítéséhez (agregációjához) és a vérrögképződéséhez. A véralvadás akkor hasznos, ha megsérülünk, mivel hozzájárul a seb begyógyulásához. Azonban, a vérrögök ott képződnek ahova nem kéne és amely veszélyess-é válhat.

  A plazmin az-az enzim amely lebontja a fibrint. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb plazmint termel és egyre több fibrinogént. Ennek eredményeként, szervezetünk elkezd minél több vért megdermeszteni  és minnél kevesebb alvat vért kezd bomlasztani.

  A Nattokinase egyedülalló képessége az, hogy lebontja a fibrint, ugy mint a  plazmin, hatása hasonló a plazminhoz. A Nattokinase megakadályozza a véralvadást és a lemezkék (atheroma) kialakulását az ereken (artériákon). Ha mégis vérrögök alakultak ki, a Nattokinase feloldhatja azokat. Ez egy nagyszerű dolog, hiszen nemcsak megakadályozza a vérrögök kialakulását, de szívinfarktus vagy agyvérzés esetében feltudja oldani a vérrögöt/ket amelyek károsítják az eret (artériát), és amely segít a véráramlás helyreállitásában. Elérve a vénás rendszerhez, a Nattokinase hatékonynak bizonyult a vénás trombózis esetében is.

  Egy 2009-es tanulmány kimutatta, hogy a Nattokinase előnyös lehet az amiloid fibrillák (rostszálacskák) katabolizmusában  amelyek hasonlóak az Alzheimer-kórral.

  Mivel a Nattokinase képes feloldani az amiloid rostszálacskákat, fontos elemet jelent a szklerózis multiplex és a laterális amiloid szklerózis kezelésében.

  A König Nattokinase, kapszulázott, növényi kapszulák, amelyeknek késleltetett a feloldásuk (ellenáll a gyomorsavnak), hogy megakadályozzák az enzim megsemmisítését a gyomor sav által.

  ÖSSZETÉTELE

  Nattokinase 3000 FU szója babból / Glycine max a Bacillus subtilis erjesztése átal150 mg
  Mikrokristályos cellulóz (terhelési hatóanyag)120 mg
  Kapszula: hipromellóz, guma gellan76 mg
  Magnézium-sztearát (összesülési hatóanyag)5 mg

  Nem tartalmaz: tejterméket, tojást, mesterséges tartositószert, szinezéket, élesztőt, mesterséges édesitőt, búzát, kukoricát.

  Tartalmaz: szóját.

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás (csak felnőtteknek): 1 kapszula naponta, üres gyomorra vagy kezelő orvos ajánlatai szerint.

  Ajánlás:

  Kapcsolódó termékek: Serra Plus, EDTA, Szuper K2 vitamin.

  Figyelem

  • Használata előtt forduljon kezelő orvosához, ha véralvadásgátlókat használ vagy ha véralvadási zavarban szenved!
  • Habár a Nattokinase nem befolyásolja az INR és a prothrombin időt, ugyanakkor újabb klinikai kutatások kimutatták, hogy a napi adag 1 kapszula/nap (150mg) mindenféle körülmények között biztonságos, de mégis forduljon kezelő orvosához ha szintézises véralvadásgátlókat használ mint a Coumarin, Plavix, Aszpirint (vagy egyenértekűeket) vagy ha véralvadás betegségben szenvednek!
  • Lehet, hogy az orvos ugy dönt, hogy csökkentse a véralvadásgátlók adagolását vagy teljesen kizárja öket párhuzamosan pedig növelné a Nattokinase adagot!
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.