NATTOKINASE – FENNTARTJA A NORMÁLIS VÉRKERINGÉST. TÁMOGATJA A NORMÁLIS VÁRALVADÁST ÉS A SZÖVETEK SZERKEZETÉT

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  33.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  LEIRÁS

  Keringési betegségek esetén ajánlott, például: agy torlódás kockázatának megelőzéséhez, következményekkel járó agyi torlódás érdekében, angina pectoris, (szívtáji szorító fájdalom), stagnáló (pangó) vénás tromboembólia, ateroszklerózis, fibromialgia, fáradtság, időszakos sántitás, patologiai retinális szembetegségben szenvedőknek, magas vérnyomás, cukorbetegség, mélyvénás trombózis és artériális embólia ellen.

  A Nattokinase-t, 1998-ban Dr. Hiroyuki Sumi, japán tudós fedezte fel, erjesztés útján, a Bacillus natto baktérium jelenléte által.

  Étrendünk különböző élelmiszereket tartalmaz, amelyek a koleszterin szint növekedéséhez vezethet, ugyanakkor lerakódásokat okozhat az erekre (artériákra) és gyulladást az erekben (artériakban), ez által megteremti a kedvező környezetet a vérrögök képződéséhez, a szívbetegség és az agyvérzés kialakulásához. Az atheroma lemezkék veszélyesek nemcsak azért, mert gátolják a véráramlást, de a legrosszabb esetben leválhatnak az erekről, bejutnak a vérkeringésben, ami szívinfarktushoz vagy agyvérzéshez (agyi torlódáshoz) vezethet.

  Szervezetünk bizonyos anyagokat termel amely átalakítja a fibrinogént ibrinná. A fibrin hozzájárul a vörösvérsejtek összesítéséhez (agregációjához) és a vérrögképződéséhez. A véralvadás akkor hasznos, ha megsérülünk, mivel hozzájárul a seb begyógyulásához. Azonban, sokszor a vérrögök ott képződnek ahol nem kellene, komoly veszélyt jelentve.

  A plazmin az-az enzim amely lebontja a fibrint. Életkorunk előrehaladtával, szervezetünk egyre kevesebb plazmint termel és egyre több fibrinogént. Ennek eredményeként, szervezetünk elkezd minél több vért alvasztani és minél kevesebb alvat vért bomlasztani.

  A Nattokinase egyedülalló képessége az, hogy lebontja a fibrint, ugy mint a  plazmin, hatása hasonló a plazminhoz. A Nattokinase megakadályozza a véralvadást és a lemezkék (atheroma) kialakulását az ereken (artériákon). Ha mégis vérrögök alakultak ki, a Nattokinase feloldhatja azokat. Ez egy nagyszerű dolog, hiszen nemcsak megakadályozza a vérrögök kialakulását, de szívinfarktus vagy agyvérzés esetében feltudja oldani a vérrögöt/ket amelyek károsítják az eret (artériát), és amely segít a véráramlás helyreállitásában. A Nattokinase hatékonynak bizonyult vénás trombózis esetében is.

  Egy 2009-es tanulmány kimutatta, hogy a Nattokinase előnyös lehet az amiloid fibrillák (rostszálacskák) katabolizmusában amelyek hasonlóak az Alzheimer-kórral.

  Mivel a Nattokinase képes feloldani az amiloid rostszálacskákat, fontos elemet jelent a szklerózis multiplex és a laterális amiloid szklerózis kezelésében.

  A König Nattokinase, kapszulázott, növényi kapszulák, amelyeknek késleltetett a feloldásuk (ellenáll a gyomorsavnak), hogy megakadályozzák az enzim megsemmisítését a gyomor sav által.

  ÖSSZETÉTELE

  Összetevők / kapszula:

  Nattokinase (szójából / Glycine hispida) Bacillus subtilis natto erjesztése átal100 mg / 2000 FU
  Terhelési hatóanyag: mikrokristályos cellulóz
  Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz, gellángumi
  Antioxidáns: aszkorbil-palmitát

  Nem tartalmaz: tejet és tejtermékeket, tojást, glutént, búzát, kukoricát, élesztőt, diót, mesterséges édesítőszereket vagy mesterséges színezéket.

  *FU – fibrinolitikus egységek

  HASZNÁLATA

  Az ajánlott adagolás (felnőttek számára): 1 kapszula / nap, üres gyomorra vagy kezelő orvos ajánlata szerint.

  Szinergikusan lehet használni:

  • SERRA PLUS-szal (1 kapszula / nap) az endoteliális gyulladás kezelésére (az atheroma és a trombus kialakulásának fő oka) vagy
  • EDTA – val (1 kapszula / nap) a vérlemezke aggregáció csökkentésére, és
  • K2 VITAMIN – al (a kálciumcsatornák szabályozására).

  Tanulmányok azt mutatják, hogy a Nattokinase használata után 12 órával éri el maximális értékét a vérben. Magas kardiovaszkuláris kockázat esetén és a kezelő orvos beleegyezésével 12 óránként 1 kapszula használható az állandó vérkoncentráció 24 órán át történő fenntartása érdekében.

  FIGYELMEZTETÉSEK

  • Használata előtt forduljon kezelő orvosához, ha véralvadásgátlókat használ vagy ha véralvadás zavarban szenved!
  • Tessék abba hagyni alkalmazását 7 nappal műtéti beavatkozások előtt!
  • Ne tessék használni, ha terhes vagy szoptat!
  • Használata nem ajánlott azok számára akik allergiásak a szójára!
  • Ne lépje túl a napi ajánlott adagot!
  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

  Gyártó

  PROVITA Nutrition and Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2, CANADA

  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.