Microhydrinase – sejt lúgosító

  0 hozzászólás
  0 out of 5

  38.00 

  ÚJ - AZ ÁR EURÓBAN JELENIK MEG, DE FORINTBAN IS FIZETHET!

  Leírás

  A Microhidrynase egy egyedi és komplex ortomolekuláris összetétel, amely antioxidánsokat, mitokondrium védőket és lúgosító elektrolitokat tartalmaz.

  • Növény eredetű amorf szilícium amely dúsítva van negatív hidrogén ionokkal (hibrid) és amlynek az a képessége, hogy behatoljon a sejtekbe ahol semlegesíti a szabad gyököket amelyek a sejt aktivitás következtében jönnek létre. Egy erős védő hatást nyújt a mitokondriumoknak. Ezen túlmenően, a szilícium segítségével hozzájárul a szükséges kollagén előállításához.
  • Az anyagcsere folyamatok során hidrogén-peroxid küszöbölődik ki, egy nagyon reaktív és veszélyes oxidáns. A hidrogén-peroxid oxidoredutktáz csökkenti a vízben és az oxigénben talalálható hidrogén-peroxidot és ezáltal hozzájárul a sejt hidratálasához és oxigénnel látja a sejtet.
  • A Quercetin és a Quercetin-3-rutinosida (a rutin biológiailag aktív formája), a Sophora japonica-ból vannak kivonva, erős antioxidánsok amelyek a sejtek szintjén hatnak és jótékony hatásuk van különböző betegségekben.
  • Az Acetil-Karnitin lassítja a sejtek öregedési folyamatát és védi a mitokondriumot amelynek növeli a zsírok feldolgozási kapacitását. Nagyon hatásos védelmet nyújt az agyban található sejteknek az által, hogy növeli a mitokondriumok éber kapacitását és támogatást nyújt a neuronok működéséhez.
  • A Kreatin monohidrát, egy alternatív energiaforrást képvisel a mitokondriumoknak, amely által biztosítja a szükséges energiát, a sejtek áltla túlzott energiafogyasztása idején. Azt lehet mondani, hogy”kérésre” biztosít tartalék energiával.
  • A Kálium, kálium-klorid formában és a kálciu, kálcium-hidroxid formában, olyan két elektrolit, amelyek erős lúgosító hatással rendelkeznek, ami csökkenti a szervezetben található savasságot. Ismert az, hogy néhány baktérium parazita faj, valamint a rákos sejtek savas környezetben élnek.

  A termék jótékony hatásai

  Rák (megelés vagy kezelés alatt), fáradtság, savasság, immunitás, allergia, szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, autizmus, fibromialgia, scelrosis multiplex, amiotrófiás laterális szklerózis, epilepszia, szintézises gyógyszerek és antibiotikumok káros hatásainak csökkentése.

  Szinergikusan hat a következő termékekkel:

  ÖSSZETÉTELE

  Szilícium (48% szilícium)84 mg
  Hidrogén-peroxid oxidoreduktáz25 mg
  Quercetin-3-rutinosida25 mg
  Quercetin12 mg
  Kreatin Monohidrát125 mg
  Acetil-Karnitin125 mg
  Kálium (kálium-kloridból)25 mg
  Kálcium (kálcium-hidroxidból)68 mg

  Használat

  A javasolt adagolás: 1 kapszula 2-szer egy nap, lehetőleg éhgyomorra, étkezések között.

  Ajánlás

  • A víz erős lúgosítása érdekében, egy kapszula tartalmát össze kell keverni 10-15 liter vízbe.

  Figyelmeztetés

  • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

  • Vegye fel a kapcsolatot szakorvosunkkal, egyéni kezelés érdekében


  Mások a következőket is megvásárolták...

  *Az eredmények személyenként változhatnak, nem feltétlenül szükséges elérni az oldalon igérteket, illetve azon eredményeket, amelyeket más személyek említettek ajánlóleveleikben.